reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

@KiedysZaciaze niestety my wszystkie mimo tego ze chcemy Ci pomóc to niestety tej rozmowy za Ciebie nie przeprowadzimy.
Wierz mi że im dłużej zwlekasz tym trudniej będzie Ci ją odbyć.
Najtrudniej zacząć ale jak już się odważysz to dalej już jakoś pójdzie. I powiedz mu wszystko, całą prawdę. Faceci w większości nie zdają sobie sprawy z tego jak o czymś marzymy i przez co w związku z tym przechodzimy

reklama
Dziewczyny, a ja jestem 9 dzien na koksie. Znowu mam jazdy z głową, plus tym razem dołączyła jakas mgła mozgowa. Nie wiem czy to te leki czy pesel 😵‍💫
Wczoraj byłam na podglądzie, widać jakieś 9 pęcherzyków, Pani Doktor powiedziała, że jak na moje amh i wiek to dobrze i oby tylko wszystkie były dobre.
We wtorek mam kolejna wizytę i wtedy decyzja co do daty punkcji.

Także tak to. Zobaczymy 🙏
Trzymam kciuki moooocno!!! 🍀

reklama
Do góry