reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A jakie są Twoje priorytety? Dziecko czy związek z tym partnerem? Chodzi mi o to, że musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcesz z nim być jeśli on nie chce dziecka.
Chyba kiedyś pisała, że gdyby nie chciał to się rozstaną. Gdyby nie mógł to razem zostali.

Takie rozmowy bywają trudne, ale trzeba ze sobą rozmawiać. Uważam, też że chęć czy też niechęć posiadania potomstwa to takie istotne informacje jeżeli się z kimś jest.

Dziewczyny, dodajcie mi proszę odwagi, żeby w końcu porozmawiać z partnerem o jego podejściu do dzieci - czy, kiedy i w ogóle. Dalej ta rozmowa się nie odbyła a ja się boję ją zacząć…
Musisz się nauczyć z nim rozmawiać o trudnych sprawach. W związku trzeba umieć rozmawiać. To wiele ułatwia

Dziewczyny, a ja jestem 9 dzien na koksie. Znowu mam jazdy z głową, plus tym razem dołączyła jakas mgła mozgowa. Nie wiem czy to te leki czy pesel 😵‍💫
Wczoraj byłam na podglądzie, widać jakieś 9 pęcherzyków, Pani Doktor powiedziała, że jak na moje amh i wiek to dobrze i oby tylko wszystkie były dobre.
We wtorek mam kolejna wizytę i wtedy decyzja co do daty punkcji.

Także tak to. Zobaczymy 🙏

reklama
Do góry