mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Dobrej nocki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba kiedyś pisała, że gdyby nie chciał to się rozstaną. Gdyby nie mógł to razem zostali.A jakie są Twoje priorytety? Dziecko czy związek z tym partnerem? Chodzi mi o to, że musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcesz z nim być jeśli on nie chce dziecka.
Dobranoc bombelku, rośnij i wytwarzaj więcej hcg :*Dobrej nocki
Dużo łatwiej będzie jak w końcu przyjdzie wiosnaDiety to i ja potrzebuję. Kurna odwaliło 4kg Byłam prawie dzielna w tym tygodniu, ze słodyczy dziś 2 kruche ciasteczka, wczoraj KFC i dziś pizza. No ale małymi kroczkami wrócę na dobre tory. Taki jest plan.
Musisz się nauczyć z nim rozmawiać o trudnych sprawach. W związku trzeba umieć rozmawiać. To wiele ułatwiaDziewczyny, dodajcie mi proszę odwagi, żeby w końcu porozmawiać z partnerem o jego podejściu do dzieci - czy, kiedy i w ogóle. Dalej ta rozmowa się nie odbyła a ja się boję ją zacząć…
Dokładnie. Rozmowa o dzieciach to tylko początek. Całe wspólne życie polega na rozmawianiuMusisz się nauczyć z nim rozmawiać o trudnych sprawach. W związku trzeba umieć rozmawiać. To wiele ułatwia
Dobranoc, czekamy jutro na dobre wieściDobrej nocki
Może okres mu się zbliża?A propo rozmów w związkach. Mój luby ostatnio codziennie powtarza domyśl się z takim szatańskim uśmieszkiem.