reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Jak myślicie czy progesteron 10,33 to nie za mało 9dpo jak coś??
Ja nie pomogę, bo w jednej ciąży miałam już w 5 tyg próg 11, ale bardzo mocno plamiłam. Pomogła luteina. W ciąży gdzie miałam próg 12 w 5 tyg i 13 w 6 tyg, nic się nie działo całą ciążę i nawet kropelki krwi nie zobaczyłam, także twój chyba jest ok, zwłaszcza że w ciąży będzie rósł.

reklama
Dziewczyny lecicie jak burze z wiadomosciami, musze nadrobic czytanie.
U mnie raczej sie nie uda w tym miesiacu. Przed sams owulacja synek nas nakryl w nocy I nic z tego nie bylo. No chyba ze przytulanko przedowulacyjne cos da. Ale sama tez nie wiem ile ma dni moj cykl bo dopiero od stycznia sledze. Wiec mial 26 dni; czy jest regularny nie wiem.

Moze za miesiac sprobuje testy owulacyjne. Polecacie?
Ja używałam dotychczas domowe laboratorium i easy@home. Mi to dużo pomaga, bo ten dzień owu w apkach jest u mnie trochę od czapy. Easy@home mi się pięknie wybarwiają, są czytelne, więc na nich zostaję.

U mnie raczej sie nie uda w tym miesiacu. Przed sams owulacja synek nas nakryl w nocy I nic z tego nie bylo. No chyba ze przytulanko przedowulacyjne cos da. Ale sama tez nie wiem ile ma dni moj cykl bo dopiero od stycznia sledze. Wiec mial 26 dni; czy jest regularny nie wiem.

Używałam kiedyś horien, kupowałam na allegro, były do bani. Teraz używam domowe laboratorium i bardzo ładnie pokazują pik 🙈 wstawię Ci zdjęcie na dole, kilka postow temu też je wstawiałam 😌
Ja już po pierwszym 💉. Po zastrzyku boli miejsce wkłucia, może z czasem się przyzwyczaję 🫣 miłego dnia, u nas dzisiaj deszczowo ☔

Załączniki

• IMG_0950.jpeg
    IMG_0950.jpeg
    160,1 KB · Wyświetleń: 52

Bardzo polecam easy@home, można je kupić tylko na Amazonie, ale jeśli masz wykupiony Prime (50zł rocznie) to nie płacisz za dostawę do Polski ;)

Polecam domowe laboratorium na allegro mozesz znaleźć 25 szt za 33 zl . Super wybarwiają
A w sklepach kosztuje za 5 szt 19zl😱

Wyniki narzeczonego wg niego to raczej kiepskie niż ujdzie 🙄
A co według niego jest kiepskiego w tych wynikach?
Pytam, bo mój miał podobne, oprócz wyglądu i lekarz aż naskoczył na mnie, że się czepiam, bo to są piękne wyniki, androlog Staremu też powiedział, że wyniki patrzy się całościowo i są to dobre wyniki 🤔
Co lekarz to inna opinia i komu tu ufać 🤷‍♀️

Ja właśnie już dzisiaj odstawiłam progesteron. I dopiero mnie cycki zaczynają boleć 😂
Głupie, myślałam że podczas brania tego proga będą mnie boleć. A tu proszę 😅
To ciekawe 🤔😅
U mnie w sumie pojawił się ból po bokach przedwczoraj, czyli gdzieś w 6 dniu brania proga 😅
Nie wiem jak w zeszłych cyklach, bo ćwiczyłam i bóle klatki rzucałam na zakwasy 😅 a teraz akurat mam w tym tygodniu przerwę.

Dziewczyny wiem, że jest cała lista badań do ginekologa ale gdyby udało mi się wbić na wizytę to jak myślicie, chyba warto coś podstawowego zabrać 🤔 morfologię, TSH, ft3, ft4, myślę nad anty TPO i anty TG. Żeby chociaż ogólnikowo położyć moje zdrowie na stół 😂 w październiku miałam idealne wyniki ale raczej przydałyby się aktualne

reklama
Do góry