reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Marcela ja skończę w tym roku skończę 34 lata. Zaczęłam się starać jak.mialam 20. 21 lat stracona ciąża i dopiero jak miałam 30.lat urodziłam pierwszego bobasa. Jestem zła, że tak późno mi się udało, ale jest jak jest ;) ja tam zawsze mówię, że dopóki będę miała owu, warsztat będzie otwarty 😀

reklama
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale przeprowadzka trwa w najlepsze 😅 wczoraj przewieźliśmy już większość rzeczy i teraz najgorsze przede mną - rozpakowywanie i układanie 🫣
Dajcie mi siłę i trzymajcie kciuki haha.

A tak odrywając myśli od przeprowadzki mam dosyć wścibskie pytanie hihi 😜 ile kobitki kochane macie lat? Ja mam 25 i wśród moich znajomych są dwa mocne podziały : Ci którzy już starają się o bobasa i Ci którzy na samą myśl robią wielkie oczy i dziwią się naszej decyzji. Ciekawa jestem jak to u Was wygląda.
Miłego dnia dla Was!
u mnie już 30 na karku, w lipcu 31. Ja bym chciała się móc zaczac starać jako 25tka, ale dopiero wtedy męża poznałam 😅

Załączniki

• 9823c682-399c-47c5-af3c-e8397d3c1798.jpeg
    9823c682-399c-47c5-af3c-e8397d3c1798.jpeg
    17 KB · Wyświetleń: 237
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale przeprowadzka trwa w najlepsze 😅 wczoraj przewieźliśmy już większość rzeczy i teraz najgorsze przede mną - rozpakowywanie i układanie 🫣

A tak odrywając myśli od przeprowadzki mam dosyć wścibskie pytanie hihi 😜 ile kobitki kochane macie lat? Ja mam 25 i wśród moich znajomych są dwa mocne podziały : Ci którzy już starają się o bobasa i Ci którzy na samą myśl robią wielkie oczy i dziwią się naszej decyzji. Ciekawa jestem jak to u Was wygląda.
Miłego dnia dla Was!
Ja jeszcze 34. W tym roku 35. Zawsze mówiłam że do 30 urodzin chce urodzić przynajmniej 2 dzieci. Tylko mojego męża za pozno poznałam i córkę urodziłam 2 dni po swoich 32 urodzinach 😁 A co do przeprowadzki, to trzymam kciuki za cierpliwość 🫣 rok temu też to przechodziłam. Koszmar 😆🫣

Miłego dnia dla Was!
Ja kończę w kwietniu 29. Synek urodził się 4 dni przed moimi 27 urodzinami 😊 Wcześniej chciałam już dziecko tak ok 25, ale musiałam jeszcze przekonać do tego planu partnera 🙃

Słuchajcie dziewczyny, a ja dołączam do klubu wkur*ionych na brak okresu haha!

W poniedziałek na transwaginalnym miałam już krople krwi w macicy, wczoraj również na kolejnym lekarz potwierdził. Wczoraj jak się na HSG zapisywalam to okłamałam, ze już dostałam okresu (inaczej by mnie jędze nie zapisały), a okres uparcie postanawia nie przychodzić 😂😂 to chyba efekt tej antybiotykoterapii. Wszystkie objawy okresu są, tylko krwi na podpasce brak 😂

Ma czas do niedzieli, bo inaczej nie skończę krwawić do czwartku.

reklama
Do góry