Sanderson
Fanka BB :)
Nic nie widzę. Trzymam kciuki, piłka nadal w grzeNie wytrzymalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie widzę. Trzymam kciuki, piłka nadal w grzeNie wytrzymalam
Trzymam kciuki za dwie kreski, liczę że ktoś odczaruje ten lutyPół dnia siki trzymalam
Rodzinny ma możliwość zlecenia niewielu badań. Nawet ja się trafi na chętnego, to system nie pozwala większości badań zlecić. U takiego zwykłego ginekologa też nie wszystko można. Trafiłam raz na całkiem fajnego i był zdziwiony jak mało badań może zlecić, a to co mógł pozlecał.Myślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?
Dla mnie biało, ale jest jest jeszcze wcześnie, więc trzymam kicikiNie wytrzymalam
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Wiem, że na wrześniówkach mnóstwo dziewczyn niestety to przechodziło kiedyś, ale nie chciałam tam o to pytać, by nie stresować innych. W którym to było tygodniu u Ciebie? I po jakim czasie udało się zajść w ciążę?
PS. gratuluję wyników prenatalnych, bardzo się cieszę
Wiesz, u mnie tak zwykle się zadziewało w szczęśliwym cykluMnie bolą już 8 dni przy dotknięciu, od 2 dni przed owulacją po dziś, nie są napęczniałe ale bolą jakby były, śmiesznie, już chciałabym wyobrażać sobie, że to jakiś znak, ale w sekundę się strofuje i mowię sobie STOP wyszukiwania sobie specjalnych znaków.
jakies takie remixy popularnych kawałków w takim megamixowym stylu. O takie na przykład hahaA co puszczają? Xd
ale macie werwę! Pozazdrościć!!!!Dwudniowy to nie maraton
Podrzucam zdjęcie mojego października dla przykładu