Mam w sumie 3/4 to takie rzeczy, które znajdę na każdej liście pt. "jakie badania powinna zrobić kobieta przed staraniem się o ciążę". To powinien ginekolog bez większego proszenia wysyłać, bo to naprawdę nie są zaawansowane rzeczy i jednostkowe nie super drogie, tylko jak się uzbiera tego, to sumarycznie już trochę wychodzi.Moja mi powiedziała ze skoro diagnostykę robiłam prywatnie to i badania teraz prywatnie…ale podeszlam potem inaczej. poszukalam czego przyczyna może byc konieczność badań i tak „wyludziłam” powołałam się ze po operacji chciałabym sprawdzić jak wątroba, jak żelazo bo się złe czuje i czy na pewno nic z krzepliwością krwi bo nie dostałam po operacji żadnych zastrzyków i teraz się martwię No ale to były takie ogólne badania teoche może jak masz bardzo specjalistyczne to będzie inaczej
reklama
Sanderson
Fanka BB :)
To jest dobry pomysłA umówię się jutro do największego barana w przychodni, mam takiego jednego. Ciągle skargi na niego były, że niektórych to nawet na drugi świat wysłał, to podobno zrobił się teraz taki miły, że nawet L4 bez problemu da.
Może mi wypisze. A jak nie, to chociaż się bez żalu na nim wyżyje z całego wkurwu na NFZ.
mamaoliwierkaimarcelka
mamaoliwierkaimarcelka
Pół dnia siki trzymalam
KaMaLi
Jeszcze jest czasPół dnia siki trzymalam
królowa_kresek😉🙃
Nakłam, że nie masz energii, od wstania z łóżka jestes zmęczona, jestes drażliwa i masz problem z wagą to da Ci na kilka badań skierowania.Myślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?
królowa_kresek😉🙃
Moim zdaniem zawsze dzisiajSikac dzisiaj czy rano o to jest pytanie
anela92
Przed okresem, kiedy potencjalne stężenie hcg jest niskie, lepiej robić test ciążowy po nocy, bo wtedy jest największa szansa na wyłapanie wczesnej ciąży. Wieczorem mocz może być już rozwodniony i może pokazać fałszywie negatywny test.Nie wytrzymalam
reklama
królowa_kresek😉🙃
Mnie bolą już 8 dni przy dotknięciu, od 2 dni przed owulacją po dziś, nie są napęczniałe ale bolą jakby były, śmiesznie, już chciałabym wyobrażać sobie, że to jakiś znak, ale w sekundę się strofuje i mowię sobie STOP wyszukiwania sobie specjalnych znaków.Ja właśnie już dzisiaj odstawiłam progesteron. I dopiero mnie cycki zaczynają boleć
Głupie, myślałam że podczas brania tego proga będą mnie boleć. A tu proszę
Ostatnia edycja:
Podziel się: