reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Moja mi powiedziała ze skoro diagnostykę robiłam prywatnie to i badania teraz prywatnie…ale podeszlam potem inaczej. poszukalam czego przyczyna może byc konieczność badań i tak „wyludziłam” :p powołałam się ze po operacji chciałabym sprawdzić jak wątroba, jak żelazo bo się złe czuje i czy na pewno nic z krzepliwością krwi bo nie dostałam po operacji żadnych zastrzyków i teraz się martwię :) No ale to były takie ogólne badania teoche :( może jak masz bardzo specjalistyczne to będzie inaczej
Mam w sumie 3/4 to takie rzeczy, które znajdę na każdej liście pt. "jakie badania powinna zrobić kobieta przed staraniem się o ciążę". To powinien ginekolog bez większego proszenia wysyłać, bo to naprawdę nie są zaawansowane rzeczy i jednostkowe nie super drogie, tylko jak się uzbiera tego, to sumarycznie już trochę wychodzi. 😶

reklama
A umówię się jutro do największego barana w przychodni, mam takiego jednego. Ciągle skargi na niego były, że niektórych to nawet na drugi świat wysłał, to podobno zrobił się teraz taki miły, że nawet L4 bez problemu da.
Może mi wypisze. A jak nie, to chociaż się bez żalu na nim wyżyje z całego wkurwu na NFZ. 😩🫣
To jest dobry pomysł 😉🤞

Nie wytrzymalam

Załączniki

• 20240222_210132.jpg
    20240222_210132.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 213
  • 20240222_205908.jpg
    20240222_205908.jpg
    886,1 KB · Wyświetleń: 208
Myślicie, że warto umówić się do rodzinnego i próbować wyciągnąć skierowanie na jakieś badanie krwi? Mam zapisane 20 różnych i cóż, sumarycznie trochę kosztują. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rodzinny będzie chciał współpracować czy nie?
Nakłam, że nie masz energii, od wstania z łóżka jestes zmęczona, jestes drażliwa i masz problem z wagą to da Ci na kilka badań skierowania.

reklama
Ja właśnie już dzisiaj odstawiłam progesteron. I dopiero mnie cycki zaczynają boleć 😂
Głupie, myślałam że podczas brania tego proga będą mnie boleć. A tu proszę 😅
Mnie bolą już 8 dni przy dotknięciu, od 2 dni przed owulacją po dziś, nie są napęczniałe ale bolą jakby były, śmiesznie, już chciałabym wyobrażać sobie, że to jakiś znak, ale w sekundę się strofuje i mowię sobie STOP wyszukiwania sobie specjalnych znaków.

Ostatnia edycja:
Do góry