reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Powiem Wam, cieszę się, że niedługo owulka, ale jest też druga strona medalu. Na myśl o tym, że mam sobie podawać heparynę, to normalnie budzę się w nocy ze strachu przed tym, że już lada owu przyjdzie lada dzień i się zacznie 🫣😓 a potem kręcę się z boku na bok i nie umiem zasnąć 😢
Masz od owu zalecone, tak?
Trzeba wierzyć w to, że właśnie to pomoże ❤️

reklama
Hej. Nie wiem, czy któraś dziewczyna miała tu takie mocne wejście, ale mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Mam 36 lat, 3,5 letniego syna, o którego staraliśmy się 2 lata. Słabe AMH i partner równie słabe wyniki nasienia. Miałam być wrześniową mamą 2024. Obecnie jestem w trakcie poronienia zatrzymanego, ciążą zatrzymała się w 8 tygodniu.

Powiem Wam, cieszę się, że niedługo owulka, ale jest też druga strona medalu. Na myśl o tym, że mam sobie podawać heparynę, to normalnie budzę się w nocy ze strachu przed tym, że już lada owu przyjdzie lada dzień i się zacznie 🫣😓 a potem kręcę się z boku na bok i nie umiem zasnąć 😢
Dla mnie byly najgorsze pierwsze 10 zastrzykow a potem to juz z gorki 🤣

Hej. Nie wiem, czy któraś dziewczyna miała tu takie mocne wejście, ale mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Mam 36 lat, 3,5 letniego syna, o którego staraliśmy się 2 lata. Słabe AMH i partner równie słabe wyniki nasienia. Miałam być wrześniową mamą 2024. Obecnie jestem w trakcie poronienia zatrzymanego, ciążą zatrzymała się w 8 tygodniu.
To przykre bardzo przez co teraz przechodzisz, współczuję 😥
Oczywiście, przygarniemy! Jeśli potrzebujesz napisać jak się czujesz i przez to przechodzisz, to jesteśmy po drugiej stronie żeby Cię wysłuchać

Hej, mam nadzieję, że u nas zagościsz, byle nie na długo. Bardzo Ci współczuję i jestem z Tobą 🫂 Byłam założycielką wrześniowych mam 2024, niestety u mnie ciąża biochemiczna. Trzymaj się 😓😘😘😘

Dziś miałam konsultacje wyników nasienia.
Pani doktor stwierdziła że nie są złe i następnym krokiem jest zrobienie drożności i jeśli tam będzie okej to sugeruje 3 cykle inseminacji.
Poleciła innego doktora Pabian (Kraków).Bo ona już taką głębsza diagnostyka się nie zajmuje.
I teraz pytanie ile kosztuje drożność a ile inseminacja?.
Boję się tych kosztów

reklama

Cześć, przytulam mocno! Też miałabym termin na wrzesień 2024 🥺

Do góry