reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja też tak robię. A najgorsze, że mąż zaczął widzieć kreski razem ze mną i też już ogląda pod różnym kątem i w różnym oświetleniu a potem sam mi psuje dodatkowo głowę jak coś gdzieś dojrzy... 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ja się ukrywam z testami 😂 bo mój mąż przeżywa bardziej niż ja 🙈 i boi się dwóch kresek 🙈 kawał chłopa, a taki delikatny 🥰

reklama
Powiem Wam, cieszę się, że niedługo owulka, ale jest też druga strona medalu. Na myśl o tym, że mam sobie podawać heparynę, to normalnie budzę się w nocy ze strachu przed tym, że owu przyjdzie już lada dzień i się zacznie 🫣😓 a potem kręcę się z boku na bok i nie umiem zasnąć 😢

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymamy bardzo mocno kciuki, żeby prowadząca wątek zakończyła go w przytupem 😁 i z mężem będzie raźniej testować 🤞

Edit. To znaczy, że pierwszy test zrobisz dzień przed okresem? 😮
Taki mam plan 🙈 mierze temperaturę wiec od razu będę widzieć wcześniej już czy spada czy nie. jak nie mam w domu testów to jest ok, jak tylko mam jakiś zapas to po prostu szatan we mnie wstępuje i robię jak opętana 🤡

Do góry