reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Powiem Wam, cieszę się, że niedługo owulka, ale jest też druga strona medalu. Na myśl o tym, że mam sobie podawać heparynę, to normalnie budzę się w nocy ze strachu przed tym, że już lada owu przyjdzie lada dzień i się zacznie 🫣😓 a potem kręcę się z boku na bok i nie umiem zasnąć 😢
Nie taki diabeł straszny jak go malują - to jest malutka, cienka igiełka. Pewnie pierwsze dwa, trzy razy będziesz się stresować, a później się przyzwyczaisz i pójdzie z górki. Nie z takimi rzeczami sobie radziłaś 💪

reklama
Nowy miesiąc, nowe My - zapraszam na wspólne testowanie 👋🏻

Standardowo kilka zasad na start:
1. Wątek dla zapisanych dziewczyn (testowanie, pauza)
2. Jeśli jesteś nowa na forum i chcesz do Nas dołączyć to zapraszamy - najlepiej jak napiszesz coś o sobie, swojej historii staraczkowej i dodasz avatar, żeby łatwiej było Cię zapamiętać.
3. Ten wątek nie służy do oceny testów ciążowych/ owulacyjnych dla randomowo pojawiających się osób.
4. Pogaduchy o wszystkim i o niczym, ale z szacunku dla grupy unikamy rozmów o dzieciach, wiele z Nas tutaj wciąż walczy o pierwszego bobasa.

To mój wątkowy debiut, więc poproszę o dużo butelek do wpisywania! 🔥

Luty:
1. @dorota8🐒 @sylwica1410 🐒
2. @madziulix 🐒
3.
4.
5. @anyżowe_love🐒 @anela92 🐒@K1991 💔@Fritzie 🐒
6. @BellaIza22 🐒
7. @Sanderson 🐒@wero1234 🐒
8.
9. @krasulkaa 🐒 @julka20201⁉️
10. @Kosinka94🐒
11. @dosiasamosia⛔
12. @Marcela.marcela🐒 @Marzenaaa12 💔 @Anka2803🐒
13.
14. @Dorka66🐒 @Ann2907⛔
15. @Leanne⛔
16. @Sharley🐒
17.
18. @Myszko🐒
19. @Kitsune🐒
20.
21. @Motylkowa!🐒 @KaMaLi⛔
22. @Karolina_123⛔
23. @Aksamitka28
24 @Kasienkaol
25. @LadyCaro🐒 @Papatk_a⛔@mammania
26. @Chce_byc_mama_wielu
27.
28. @kicikocia @Lily_of_the_valley @dorota8
29. @amusedxxx @moniamarzyo2dzidzi @moonmonkey @wiolaho @Fritzie @madziulix @K448 @królowa_kresek😉🙃

🍼 - ciąża | ⛔️ - negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny | 🐒 - okres

Pauza/ławka rezerwowych:
@KiedysZaciaze
@annn1
@AnitaaP.
@agata8051
@drugi.bejbik
@spekoppar_
@Klemensa
@Haynee86
@wrobelmm
@Charlotte9
@fckathy
@sylwiadublin
@Nelliel
Mam pytanie miałam miesiączkę 10 Lutego 5 dni trwała potem kochałam się z moim mężem bez zabezpieczenia 8 Lutego dostałam plamienie i dalej się kochaliśmy 21 Lutego dzisiaj zrobiłam testy ciążowe 2 sztuki i na testach są dwie blade kreski a mam bardzo nie regularne miesiączki

Dziś miałam konsultacje wyników nasienia.
Pani doktor stwierdziła że nie są złe i następnym krokiem jest zrobienie drożności i jeśli tam będzie okej to sugeruje 3 cykle inseminacji.
Poleciła innego doktora Pabian (Kraków).Bo ona już taką głębsza diagnostyka się nie zajmuje.
I teraz pytanie ile kosztuje drożność a ile inseminacja?.
Boję się tych kosztów
Ceny zależą od miejsca - u nas iui 950zl (KRK), drożność (HyFoSy) 1350zl (WRO).

Mam pytanie miałam miesiączkę 10 Lutego 5 dni trwała potem kochałam się z moim mężem bez zabezpieczenia 8 Lutego dostałam plamienie i dalej się kochaliśmy 21 Lutego dzisiaj zrobiłam testy ciążowe 2 sztuki i na testach są dwie blade kreski a mam bardzo nie regularne miesiączki
Fajnie, że zacytowałaś pierwszy post, ale czy zapoznałaś się z jego treścią? Ten wątek nie służy ani do oceny testów ani do wyrokowania czy jesteś w ciąży.

Jeśli masz wątpliwości w kwestii wiarygodności testów - idź na betę i sprawdź.

Hej. Nie wiem, czy któraś dziewczyna miała tu takie mocne wejście, ale mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Mam 36 lat, 3,5 letniego syna, o którego staraliśmy się 2 lata. Słabe AMH i partner równie słabe wyniki nasienia. Miałam być wrześniową mamą 2024. Obecnie jestem w trakcie poronienia zatrzymanego, ciążą zatrzymała się w 8 tygodniu.
Hej❤️
Gdybyś chciała porozmawiać o stracie, służę ❤️🫂

Czy z Waszego doświadczenia wynika, że branie suplementów może jakoś negatywnie wpływać na wątrobę?
Mój miał już wcześniej lekko podwyższone wyniki wątrobowe, ale zrobił dziś przy okazji hormonów i wyszły sporo podwyższone.

Bierze fertilman, omega, nac, resweratrol, Wit D 4tys, Q10, magnez. Raczej wszystko to, co powinno wpływać pozytywnie na organizm.

Hej. Nie wiem, czy któraś dziewczyna miała tu takie mocne wejście, ale mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Mam 36 lat, 3,5 letniego syna, o którego staraliśmy się 2 lata. Słabe AMH i partner równie słabe wyniki nasienia. Miałam być wrześniową mamą 2024. Obecnie jestem w trakcie poronienia zatrzymanego, ciążą zatrzymała się w 8 tygodniu.
Na początku tamtego roku też przechodziłam przez zatrzymane poronienie w 8 tygodniu. Też zmagamy się z kiepskim nasieniem. Na początku było bardzo ciężko, jednak teraz ta mała duszyczka jest dla nas ogromnym promykiem nadziei ☀️💕
Przytulam! ❤️

reklama
Na początku tamtego roku też przechodziłam przez zatrzymane poronienie w 8 tygodniu. Też zmagamy się z kiepskim nasieniem. Na początku było bardzo ciężko, jednak teraz ta mała duszyczka jest dla nas ogromnym promykiem nadziei ☀️💕
Przytulam! ❤️
Jak długo czekałaś, aż poronienie się zacznie? Czy miałaś łyżeczkowanie może?

Do góry