reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Po listopadowym biochemie poszłam do gina, który specjalizuje się w leczeniu niepłodności i jedyne co usłyszałam to, że po każdym poronieniu zwiększa się szansa na zajście w zdrową ciążę 👀

Zazdroszczę, że udaje wam się trafić na lekarzy, którzy podchodzą poważnie do sprawy.
A to ciekawe 😅
Mi z kazdym poronieniem coraz ciężej. No i mam specjalistów, leki i dupa😅

reklama
U mnie na wszystkich 10ciu były jebitne kreski🤣😂 ale na premom też cuda, już rozumiem czemu 50 szt w korzystnej cenie, odbiło mi i dziś nasikałam i po 2 minutach 2 kreski - oczywiście to nie możliwe znowu trafiłam felerny, oby wszystkie takie nie były, no ale jak pokaze mi taką kreskę, to wiem że felerny, musze domowić pinki.🤣
Ja pierdziele, chyba sobie kupię te premom żeby chociaż chwilę się pocieszyć 😂😂😂

Dziewczyny, zaczynam coraz częściej myśleć o wizycie u psychiatry. Czy potrzebuję do niego skierowanie? Dzisiaj będę u gina, to z nim pogadam, ale może ewentualnie on mi wystawi?

Czy robiła któraś Was badania krwi na Luxmed, ale w placówce współpracującej?
Chcą skierowanie czy wystarczy mieć coś w pakiecie?
Ja robiłam. Luxmed wystawia Ci skierowanie, masz je w panelu. To jest skierowanie do placówek luxmedu. Jak chcesz skierowanie do placówki współpracującej, to musisz zadzwonić na infolinię i powiedzieć, że chcesz skierowanie do placówki współpracującej. Przychodzi Ci na maila takie jakby e-skierowanie i to pokazujesz w placówce współpracującej 😁

Ja pierdziele, chyba sobie kupię te premom żeby chociaż chwilę się pocieszyć 😂😂😂

Dziewczyny, zaczynam coraz częściej myśleć o wizycie u psychiatry. Czy potrzebuję do niego skierowanie? Dzisiaj będę u gina, to z nim pogadam, ale może ewentualnie on mi wystawi?
Ja już zamowiłam pinki, nie będzie wątpliwości. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują "Królowo sikaj od 7 dni po 4 razy dziennie😅🤣😂"

Ja już zamowiłam pinki, nie będzie wątpliwości. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują "Królowo sikaj od 7 dni po 4 razy dziennie😅🤣😂"
Mi tak głowa wariowała teraz przez te wszystkie cienie, że sikałam jak głupia po 2-3 razy... Już się zaczynałam zastanawiać czy może faktycznie mąż ma rację i zaczęłam przesadzać 😆😆😆

Mi tak głowa wariowała teraz przez te wszystkie cienie, że sikałam jak głupia po 2-3 razy... Już się zaczynałam zastanawiać czy może faktycznie mąż ma rację i zaczęłam przesadzać 😆😆😆
Na szczęście palma ta trwa krótko, 6 dni i na szczęście u mnie nie pozostawia śladów. Chyba tego dreszczyku testowania w te dni nic nie zastąpi.😆🤣😂

Do psychiatry nie trzeba skierowania.
Ale psychiatra to bardziej w kontekście leków.

Jeśli chodzi o terapie, to psycholog/psychoterapeuta. Tu akurat nie wiem, czy trzeba skierowania, bo chodzę prywatnie.

A to ciekawe 😅
Mi z kazdym poronieniem coraz ciężej. No i mam specjalistów, leki i dupa😅
Bo gaśnie światełko w tunelu.... Jak wysikałam test w styczniu to wyłam jak bóbr 🤦🏻‍♀️ ze szczęścia, że tak szybko się udało znów i już będzie dobrze.... Wątpię, żeby jeszcze zdarzyło mi się płakać z powodu testu 🤷

reklama
Do góry