reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Po listopadowym biochemie poszłam do gina, który specjalizuje się w leczeniu niepłodności i jedyne co usłyszałam to, że po każdym poronieniu zwiększa się szansa na zajście w zdrową ciążę 👀

Zazdroszczę, że udaje wam się trafić na lekarzy, którzy podchodzą poważnie do sprawy.
A to ciekawe 😅
Mi z kazdym poronieniem coraz ciężej. No i mam specjalistów, leki i dupa😅

reklama
U mnie na wszystkich 10ciu były jebitne kreski🤣😂 ale na premom też cuda, już rozumiem czemu 50 szt w korzystnej cenie, odbiło mi i dziś nasikałam i po 2 minutach 2 kreski - oczywiście to nie możliwe znowu trafiłam felerny, oby wszystkie takie nie były, no ale jak pokaze mi taką kreskę, to wiem że felerny, musze domowić pinki.🤣
Ja pierdziele, chyba sobie kupię te premom żeby chociaż chwilę się pocieszyć 😂😂😂

Dziewczyny, zaczynam coraz częściej myśleć o wizycie u psychiatry. Czy potrzebuję do niego skierowanie? Dzisiaj będę u gina, to z nim pogadam, ale może ewentualnie on mi wystawi?

Czy robiła któraś Was badania krwi na Luxmed, ale w placówce współpracującej?
Chcą skierowanie czy wystarczy mieć coś w pakiecie?
Ja robiłam. Luxmed wystawia Ci skierowanie, masz je w panelu. To jest skierowanie do placówek luxmedu. Jak chcesz skierowanie do placówki współpracującej, to musisz zadzwonić na infolinię i powiedzieć, że chcesz skierowanie do placówki współpracującej. Przychodzi Ci na maila takie jakby e-skierowanie i to pokazujesz w placówce współpracującej 😁

Ja pierdziele, chyba sobie kupię te premom żeby chociaż chwilę się pocieszyć 😂😂😂

Dziewczyny, zaczynam coraz częściej myśleć o wizycie u psychiatry. Czy potrzebuję do niego skierowanie? Dzisiaj będę u gina, to z nim pogadam, ale może ewentualnie on mi wystawi?
Ja już zamowiłam pinki, nie będzie wątpliwości. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują "Królowo sikaj od 7 dni po 4 razy dziennie😅🤣😂"

Ja już zamowiłam pinki, nie będzie wątpliwości. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują "Królowo sikaj od 7 dni po 4 razy dziennie😅🤣😂"
Mi tak głowa wariowała teraz przez te wszystkie cienie, że sikałam jak głupia po 2-3 razy... Już się zaczynałam zastanawiać czy może faktycznie mąż ma rację i zaczęłam przesadzać 😆😆😆

Mi tak głowa wariowała teraz przez te wszystkie cienie, że sikałam jak głupia po 2-3 razy... Już się zaczynałam zastanawiać czy może faktycznie mąż ma rację i zaczęłam przesadzać 😆😆😆
Na szczęście palma ta trwa krótko, 6 dni i na szczęście u mnie nie pozostawia śladów. Chyba tego dreszczyku testowania w te dni nic nie zastąpi.😆🤣😂

Do psychiatry nie trzeba skierowania.
Ale psychiatra to bardziej w kontekście leków.

Jeśli chodzi o terapie, to psycholog/psychoterapeuta. Tu akurat nie wiem, czy trzeba skierowania, bo chodzę prywatnie.

A to ciekawe 😅
Mi z kazdym poronieniem coraz ciężej. No i mam specjalistów, leki i dupa😅
Bo gaśnie światełko w tunelu.... Jak wysikałam test w styczniu to wyłam jak bóbr 🤦🏻‍♀️ ze szczęścia, że tak szybko się udało znów i już będzie dobrze.... Wątpię, żeby jeszcze zdarzyło mi się płakać z powodu testu 🤷

reklama
Do góry