Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój w normach laboratoryjnych też się mieścił, a jest stwierdzona niedomoga. Tylko ja miałam niższy, bo około 7 ng. Najgorsze, że wielu lekarzy jak widzi wynik w normie, to olewa, ja przez to straciłam rok czasu.Powtórzę ale za każdym razem jak robiłam progesteron wychodził 11-12 patrząc na normy laboratorium to wynik wygląda dobrze
Prosze bardzo sama bylam zdziwiona iloscia i cenąpodziel się z nami linkiem
Właśnie o takim przeczuciu pisałam kiedyś. Czasami się coś czuję, choć może być tak i siak.Dzien dobry w niedzielne popołudnie. Ja mam takie coś przeczucie ze mogło się udać. Wczoraj wypiłam lampkę wina i tak mi się w głowie zaczęło kręcić wirowac i nudności. A czasem mogłam i 3 wypić i nic. Teraz wino schowałam do szafki
Wtedy raczej bierzesz dalej aż do konsultacji z lekarzem a sprawdzałas kiedyś na monitoringu czy faktycznie testy pokrywają Ci się z testami? Bo jeśli weźmiesz za szybko proga to możesz zablokować sobie owulacjeDziewczyny bo ja mam teraz zapisany progesteron od nowego cyklu mam go zacząć brać 2 dni po pozytywnym tescie owu przez 10 dni. Tylko zapomnialam sie zapytac a co jesli bedzie ciaza? Czy jak go odstawie czy niezaszkodze ciazy ?
Ja już nie raz coś czułam, a żadnej ciąży nigdy z tego nie było niestetyWłaśnie o takim przeczuciu pisałam kiedyś. Czasami się coś czuję, choć może być tak i siak.