królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No właśnie nic takiego, ciuchy po 10, 15 i 20 zł. mam tego 5 worków.co Ty tam sprzedajesz, że takie kokosy masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nic takiego, ciuchy po 10, 15 i 20 zł. mam tego 5 worków.co Ty tam sprzedajesz, że takie kokosy masz?
Niestety nic nie dostrzegamDzień dobry w poniedziałek. Jako, że to mój Dzień na testowanie to dzielę się z Wami kolejnym beznadziejnym cieniem, który biorę z automatu jako negatyw. Także już tylko czekam na @
Za chiny ludowe nie da się ująć tego na zdjęciu. Pojawił się różowy cień bardzo delikatny, który później zrobił się szary. Nawet się nie nakręcam, jestem 12/13dpo więc już powinno być normalnie widać gdyby to coś oznaczało.Niestety nic nie dostrzegam
Może beta? Skoro był różowy?Za chiny ludowe nie da się ująć tego na zdjęciu. Pojawił się różowy cień bardzo delikatny, który później zrobił się szary. Nawet się nie nakręcam, jestem 12/13dpo więc już powinno być normalnie widać gdyby to coś oznaczało.
Chyba nie ma sensu... Ja już teraz wszędzie widzę kreski Jak się @ nie pojawi do środy/test wyjdzie w końcu jednoznaczny to wtedy pójdęMoże beta? Skoro był różowy?
To raczej do dupki test, mOo twój chujkocien jest wyrazny bardzo jaki to test?
A robiłaś dziś?To raczej do dupki test, m
Stawiam jednak na zalanie
Sprawdziłam później pinkiem, biało.A robiłaś dziś?