reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Powtórzę ale za każdym razem jak robiłam progesteron wychodził 11-12 🤷 patrząc na normy laboratorium to wynik wygląda dobrze 🤷
Mój w normach laboratoryjnych też się mieścił, a jest stwierdzona niedomoga. Tylko ja miałam niższy, bo około 7 ng. Najgorsze, że wielu lekarzy jak widzi wynik w normie, to olewa, ja przez to straciłam rok czasu.

Dziewczyny bo ja mam teraz zapisany progesteron od nowego cyklu mam go zacząć brać 2 dni po pozytywnym tescie owu przez 10 dni. Tylko zapomnialam sie zapytac a co jesli bedzie ciaza? Czy jak go odstawie czy niezaszkodze ciazy ?

Dzien dobry w niedzielne popołudnie. Ja mam takie coś przeczucie ze mogło się udać. Wczoraj wypiłam lampkę wina i tak mi się w głowie zaczęło kręcić wirowac🤣🤣 i nudności. A czasem mogłam i 3 wypić i nic. Teraz wino schowałam do szafki😉
Właśnie o takim przeczuciu pisałam kiedyś. Czasami się coś czuję, choć może być tak i siak. ;)

Dziewczyny bo ja mam teraz zapisany progesteron od nowego cyklu mam go zacząć brać 2 dni po pozytywnym tescie owu przez 10 dni. Tylko zapomnialam sie zapytac a co jesli bedzie ciaza? Czy jak go odstawie czy niezaszkodze ciazy ?
Wtedy raczej bierzesz dalej aż do konsultacji z lekarzem :) a sprawdzałas kiedyś na monitoringu czy faktycznie testy pokrywają Ci się z testami? Bo jeśli weźmiesz za szybko proga to możesz zablokować sobie owulacje :(

reklama
Do góry