reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Cześć dziewczyny. Witam się i ja poniedzialkowo. Wczoraj 7 dpo robił już test xd I pink tylko mega chujocieniowa pokazał fabryczna. I wczoraj byłam pogodzona z porażka xd a wieczorem jak zobaczyłam więcej przedokresowago śluzu i zaczęło mnie łupa w krzyżu i dostałam migreny się wkurzyłam. A dzisiaj zrobiłam jakoś tak drugiego pinka i jak zobaczyłam nic to się "nakrecilam", pink odbił się od kafelek na ścianie i dobity przeze mnie wylądował w koszu xd muszę trochę mniej energicznie podchodzić do negatywnych testów xd no a że jestem wkur***na na cały świat to pewnie dam znać dopiero w datę testowania czy przyszła @ czy na razie ani w tą ani w tą. Buziaki dziewczyny :* ps. Podoga do bani. Leje

reklama
Ja już nie raz coś czułam, a żadnej ciąży nigdy z tego nie było niestety
Ja kiedyś chorobliwie mierzyłam pod pachą temperaturę. Wiem, wiem, to o niczym nie świadczy. Ale w cyklu kiedy byłam w ciąży akurat to się zgadzało, że miałam podwyższona. A teraz co cykl mam podwyższona i spada i przychodzi okres. Także potem doczytałam, że to naturalne,że przed okresem temp ciut rośnie. Ja się zawsze doszukuje jakichś objawów ehhh

Wtedy raczej bierzesz dalej aż do konsultacji z lekarzem :) a sprawdzałas kiedyś na monitoringu czy faktycznie testy pokrywają Ci się z testami? Bo jeśli weźmiesz za szybko proga to możesz zablokować sobie owulacje :(
Tak mialam monitoring i wszystko sie pokrywało z testami . Tylko wlasnie zapomnialam sie zapytac co jesli ciaza

Obudziłam się dzisiaj z bolącym gardłem i takim katarem, że mi ciagle oczy łzawią i ciężko się patrzy 🫣 w ogóle mam wrażenie, że od jakiegoś czasu mam taki wieczny stan lekkiego przeziębienia

Ale żeście naklepały tych stron przez weekend 😄
Dzień dobry w poniedziałek.. tak bardzo mi się dziś nic nie chce.. W pracy od rana same stresy, najgorsze że cały tydzień się taki zapowiada 🤦‍♀️ Na myśl o niej przez cały weekend skręcało mnie w żołądku, tracę tylko nerwy i zdrowie.. Mam wrażenie że dopiero jak ją rzucę to zacznę żyć bo wysysa ze mnie całą energie.. Przez weekend udało mi się złapać wcześniejszy termin konsultacji z immunologiem, jestem ciekawa co powie na wyniki i jakie da zalecenia.. Przyszły też jakieś wyniki posiewów i na szczęście, jak na razie wszystko jest ok. Czekam teraz niecierpliwie na okres i odliczam do histero na które od razu biorę zwolnienie 😅

reklama
Dzień dobry Kochane :)) przyszedł mój wynik - czy któraś umie pomoc w interpretacji?

Załączniki

• IMG_5577.jpeg
    IMG_5577.jpeg
    241,1 KB · Wyświetleń: 114
Do góry