reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Z obserwacji wynika u mnie różnie, raz mokro i ślisko, raz gęsto i biało-kremowo, ale zawsze doba, dwie przed @ sucho.
Raz czy dwa miałam partię pink, gdzie testowa jak na złość była wyraźna. Wkurzające, wole te partie czysto białe🙃🫠

Trzymam kciuki, by wszystko się wyprostowało✊✊

Mnie od dnia piku bolą, jakbhm 2 kamienie nosiła, najgorzej jak ktoś z nienacka trąci, albo głowę połozy, bo weekend bez stanika mam 🤣😂 ale jestem 2 może 3 dni po, więc norma.

Skąd my to znamy 😁🤣
No widać coś🤔 chcesz powiedzieć, że słyniesz bardziej ode mnie, chętnie koronę odstąpię aleeee jak tylko przyszły testy premom 50 szt, nasikałam sobie w celu przypomnienia czy mają swoją fabryczną a test wyszedł mi taki😝😁🤣 no korony nie oddam, ja trafiam najlepsze fejki.
Gdzie śpiewają raki😪😭
Weekend upłynął mi na porządkowaniu garderoby całego domu,czyli 1/3 za mną i wystawiłam 155 przedmiotów na vinted, zarabiając wczoraj na kilku 120 zł, zawsze coś z tego wpadnie, zamiast pojsc do śmieci ale ile z tym roboty, to masakra jakaś. Nogi mnie bolą😅🤣😂
Łooo matkoo 😱 taka fabryka 😱 ja bym pod labo stala bo pewnie bym myslala ze ciaza 🤣

reklama
Wrzucam się z moim chujkocieniem 7 dpo (po kij ja testowałam🙈)
Słynę już z tych chujkocieni 👌
Nie czuje jakby coś miało być. Chyba zrobię sobie galerie chujkocieni.
Jutro niw testuję, pierdylam to. Czekam do 10 dpo.
Oo twój chujkocien jest wyrazny bardzo 🙂 jaki to test?

Łooo matkoo 😱 taka fabryka 😱 ja bym pod labo stala bo pewnie bym myslala ze ciaza 🤣
Ja również, gdyby była taka fizyczna możliwość, a nie była, mimo to z tego samego moczu <nie wylałam> zrobiłam kolejny i biały idealnie, także zawsze może trafić się felerny test i nim stanęłabym pod laboratorium zawsze powtorzyłabym kilka razy najpierw.🤣😂

reklama
Dzień dobry w poniedziałek. Jako, że to mój Dzień na testowanie to dzielę się z Wami kolejnym beznadziejnym cieniem, który biorę z automatu jako negatyw. Także już tylko czekam na @ 😢

Załączniki

• 20240219_070011.jpg
    20240219_070011.jpg
    474,4 KB · Wyświetleń: 160
Do góry