Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Ja jestem chyba jakaś ślepa, bo też widzę kreske
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem chyba jakaś ślepa, bo też widzę kreske
Ja też. Ja mam 30-30 kilka.Zazdroszczę Wam tych 28 dniowych cykli, mój trwa 32-35
Dzisiaj pierwsza @ po biochemię przyszła w 39dc
Ooo Ja też 3dpo. Ale się mega czuje smutno. Ja już czuje w kościach, że nici z tego cykluJa dziś 3 dpo a mega okresowo się czuje oby jakieś chorubsko się nie przypaletalo
Ja dzisiaj 8dpo i też czuję, że nic z tego Brzuch niby pobolewa troszkę jak na okres, ale tłumaczę sobie że tylko sobie wmawiam i to dlatego...Ooo Ja też 3dpo. Ale się mega czuje smutno. Ja już czuje w kościach, że nici z tego cyklu
nadziei już nie mam, ale po prostu chcę już małpkę dostać i rozpocząć nowy cykl…. A test to najlepszy wywołacz okresu. Ja to już się zastanawiam czy nie walnąć tym wszystkim. Skoro nigdy ciąży nie było to juz nie będzie.Mi się raz zdarzyło na dwa lata kontrolowania testami/temp owulacji, żeby okres się faktycznie spóźnił dwa dni a tak to zawsze 12 dzień po owulce zjawia się okres. Może Tobie tez się przesunęła na później niż zakładałaś? ale w sumie fakt, jak jeszcze się nie starałam i nie śledziłam dokładnie cyklu to zdarzało się ze myślałam ze się spóźnia i zazwyczaj jak zrobiłam test to chwile później zalewało
Kiedy siedzisz w domu z chorym dzieckiem, do sklepu nawet nie możesz wyjść po kartkę - przychodzi na pomoc wena twórcza i naklejki
Dziękuję, to podtrzymuje na duchu. W tej chwili głowę oczyszczam wyszłam z pazurów i idę do fryzjera. Wieczorkiem z mężem randeczkaJa jestem chyba jakaś ślepa, bo też widzę kreske