reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Właśnie dowiedziałam się z fb że moja kuzynka jest w ciąży 🥲 bratowa i 3 inne ciąże a najbliższego otoczenia to za mało 🥲 dzisiaj w walentynki przepłacze, już się ledwo w pracy trzymam.
Season 10 Hug GIF by Friends

nadziei już nie mam, ale po prostu chcę już małpkę dostać i rozpocząć nowy cykl…. A test to najlepszy wywołacz okresu. Ja to już się zastanawiam czy nie walnąć tym wszystkim. Skoro nigdy ciąży nie było to juz nie będzie.
Ja tez często mam takie myśli, ze skoro tyle czasu sie nie udało to czemu nagle miałoby zaskoczyć 🤷🏼‍♀️

Właśnie dowiedziałam się z fb że moja kuzynka jest w ciąży 🥲 bratowa i 3 inne ciąże a najbliższego otoczenia to za mało 🥲 dzisiaj w walentynki przepłacze, już się ledwo w pracy trzymam.
czasem dobrze jest się wypłakać, wiec płacz jeśli tego potrzebujesz 😌 a jakbyś miała ochotę pogadać, to wiesz gdzie nas znaleźć🫂

O super, kolejna drożność, oby zakończona szybka ciąża 🤞🏻 prywatnie robisz?
Tak, idę prywatnie na drożność. Nie mam ochoty szukać i czekać na NFZ. Poza tym przy okazji pojedziemy razem, ja na drożność, a on te dodatkowe badania nasienia niech robi od razu.
Muszę mu to koordynować, bo widzę, że on dalej jakby w amoku i przestraszony. Plus chyba siadło mu to na ego, choć tego mi nie powiedział.
Z tą szybką ciążą to nie liczę na to tej chwili nawet. Plemniki dalej słabe, najpierw nad tym się musimy skupić.

reklama
Do góry