reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ej centralnie myślałam o tym żeby mojemu też kupić, bo w sobotę idziemy szykować grządki ale ostatecznie stwierdziłam, że to mu lepiej bez okazji kupię 😅
My jakoś nie robimy sobie prezentów z okazji dnia dzisiejszego. Stare pękły, to kupiłam nowe, jak znajdę kokardkę albo wstążkę to ozdobie.

reklama
a ja dla mojedo nie mam nic i jestem pewna, ze on dla mnie też :D raczej nie świętujemy walentynek :D i jak to ja w drugiej części cyklu - libido zerowe. Więc nie wiem czy się nie skończy na graniu na kompach 😅
Ja pewnie nic nie dostanę bo po drodze ze stacji do domu nie ma sklepu, tak to pewnie by wjechały piwo i chipsy😁

A ja świętuje walentynki, bo dla mnie każdy powód do świętowania jest dobry 😁
ja zazwyczaj byłam na nie, walentynki, nawet rocznice, jakoś nie czuje potrzeby świętowania. Ale z kolei mój mąż już tak. Jest dużo bardziej romantyczny niż ja i nic w tym złego, tylko muszę pracować nad swoim podejściem 🙈

Dziewczyny, a ja na dziś mam NIEpolecajkę robienia badań w ALABie. Oznaczyłam sobie u nich witaminę D, pani na recepcji, ze wynik będzie dostępny w jeden dzień roboczy. Jak wchodzę w wynik badań to wyświetla się info, ze jednak 10 dni roboczych trzeba czekać.

Dziś mina 10ty dzień roboczy (czyli badania robiłam 3 tyg temu) i nadal nie ma wyniku, a dodzwonienie do nich się jest praktycznie niemożliwe. Jestem wściekła i nie zamierzam już nigdy korzystać.

reklama
Do góry