reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dziewczyny, a ja na dziś mam NIEpolecajkę robienia badań w ALABie. Oznaczyłam sobie u nich witaminę D, pani na recepcji, ze wynik będzie dostępny w jeden dzień roboczy. Jak wchodzę w wynik badań to wyświetla się info, ze jednak 10 dni roboczych trzeba czekać.

Dziś mina 10ty dzień roboczy (czyli badania robiłam 3 tyg temu) i nadal nie ma wyniku, a dodzwonienie do nich się jest praktycznie niemożliwe. Jestem wściekła i nie zamierzam już nigdy korzystać.

Dziwne, że tak Ci powiedziała bo mi Endo zawsze kazał co najmniej tydzień przed wizytą robić bo właśnie dłużej się na wynik czeka.
Od afery z wyciekiem danych od nich chyba i tak dużo osób zrezygnowało z ich usług 😬

reklama
a ja dla mojedo nie mam nic i jestem pewna, ze on dla mnie też :D raczej nie świętujemy walentynek :D i jak to ja w drugiej części cyklu - libido zerowe. Więc nie wiem czy się nie skończy na graniu na kompach 😅
Ja z kolei zupełnie zapomniałam, że dzisiaj są walentynki 🤷‍♀️ ale my też nie robimy sobie z tej okazji prezentów. Może ogarniemy jakąś dobrą kolację i wieczorny seks, ale to robimy i bez okazji ;)

ja zazwyczaj byłam na nie, walentynki, nawet rocznice, jakoś nie czuje potrzeby świętowania. Ale z kolei mój mąż już tak. Jest dużo bardziej romantyczny niż ja i nic w tym złego, tylko muszę pracować nad swoim podejściem 🙈
To samo jest u mnie, ja jestem średnio romantyczna, a Stary natomiast jest bardzo. Kwiaty zapewne dziś dostane, ale to nawet bez okazji się często zdarza 😄

Dziewczyny, a ja na dziś mam NIEpolecajkę robienia badań w ALABie. Oznaczyłam sobie u nich witaminę D, pani na recepcji, ze wynik będzie dostępny w jeden dzień roboczy. Jak wchodzę w wynik badań to wyświetla się info, ze jednak 10 dni roboczych trzeba czekać.

Dziś mina 10ty dzień roboczy (czyli badania robiłam 3 tyg temu) i nadal nie ma wyniku, a dodzwonienie do nich się jest praktycznie niemożliwe. Jestem wściekła i nie zamierzam już nigdy korzystać.
Mi się zdarzyło robić badanie w alabie może ze trzy razy w życiu i zawsze wkurzał mnie czas oczekiwania - dlatego jakoś się przywiązałam do diagnostyk, a przy okazji mam wszystkie wyniki w jednym miejscu i mogę historycznie porównać wyniki, bez szukania papierków.

A 3 tygodnie, to jakiś totalny nonsens :/

a ja dla mojedo nie mam nic i jestem pewna, ze on dla mnie też :D raczej nie świętujemy walentynek :D i jak to ja w drugiej części cyklu - libido zerowe. Więc nie wiem czy się nie skończy na graniu na kompach 😅
Dla mnie taki właśnie wieczór to najlepszy walentynkowy prezent 🥰🥰

P.S. W co gracie? Szukamy czegoś nowego, ostatnio pykaliśmy w Palworld ale już trochę się przejadł

Dla mnie taki właśnie wieczór to najlepszy walentynkowy prezent 🥰🥰

P.S. W co gracie? Szukamy czegoś nowego, ostatnio pykaliśmy w Palworld ale już trochę się przejadł
ale my własnie gramy oddzielnie :D co prawda siedzimy obok siebie, gadamy etc, ale on gra w Skyrima, a ja w taką starą gierkę strategiczną :D
swego czasu grałam w Starcrafta, World of Warcraft i Heroes 2 i 3. Ja lubię starocie, nie umiem się wkręcić w nowości.

ale my własnie gramy oddzielnie :D co prawda siedzimy obok siebie, gadamy etc, ale on gra w Skyrima, a ja w taką starą gierkę strategiczną :D
swego czasu grałam w Starcrafta, World of Warcraft i Heroes 2 i 3. Ja lubię starocie, nie umiem się wkręcić w nowości.
Kurcze, tego mi właśnie brakuje. Żebyśmy pograli w coś osobno, bo mój mąż już się tak nauczył ze mną grać że już sam nie chce a mnie to trochę męczy 😂😂😂

Też mam problem z nowościami, najchętniej bym grała cały czas w Metina, ale żadne fajne serwery nie powstają 🫠🫠

reklama
Dziwne, że tak Ci powiedziała bo mi Endo zawsze kazał co najmniej tydzień przed wizytą robić bo właśnie dłużej się na wynik czeka.
Od afery z wyciekiem danych od nich chyba i tak dużo osób zrezygnowało z ich usług 😬
No dziwne dziwne, a tylko dlatego się zdecydowałam u nich robić -.-

Do góry