Kosinka94
Moderator
Jeszcze 27 minJak tam piątkowe nastroje? Już tryb weekendowy od rana czy jeszcze robota?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze 27 minJak tam piątkowe nastroje? Już tryb weekendowy od rana czy jeszcze robota?
Piąteczka, ja też bez paczkaA ja już w domu. Dwa wdechy i psice na spacer trzeba zabrać. A pogoda nie do końca fajna na spacery. Śnieg, deszcz i pizgajacy wiatr.
Dziś luby wraca do domu, może coś się uda podziałać w tym cyklu i testować na koniec miesiąca.
Podobno czeka mnie nieszczęście bo pączka wczoraj nie zjadłam.
Ups. Ja też nieA ja już w domu. Dwa wdechy i psice na spacer trzeba zabrać. A pogoda nie do końca fajna na spacery. Śnieg, deszcz i pizgajacy wiatr.
Dziś luby wraca do domu, może coś się uda podziałać w tym cyklu i testować na koniec miesiąca.
Jak tam piątkowe nastroje? Już tryb weekendowy od rana czy jeszcze robota?
Super, gratulacje!Ja się pochwalę że dostałam pracę i pierwszy z trzep etapów przeprowadzki rozpoczęty teraz tylko rozpakować to co przywieźliśmy i można się cieszyć w nowym miejscu z weekendu
Jaaaa mam dosyć... Przeprowadzka nadal trwa. Wczoraj sprzątałam przez 4 godziny łazienkę, dzisiaj miałam posprzątać kuchnię i kilka innych miejsc i uwaga... Jestem tu od 8 rano I WŁAŚNIE SKOŃCZYŁAM SPRZĄTAĆ KUCHNIĘ. Po 8 godzinach Mieszkanie oddajemy w niedzielę, a jeszcze trzeba odmalować... Padam z nóg, nie wiem kto zrobi resztę Także weekend zapowiada się bez męża, bo chyba on musi to skończyć a ja będę się zajmować dziećmiJak tam piątkowe nastroje? Już tryb weekendowy od rana czy jeszcze robota?
Powodzenia. Niech Ci się wszystko dobrze poukłada. Uświadomiłaś mi, a może bardziej przypomniałaś, że są też wśród nas osoby, które marzą o rodzicielstwie, ale nawet nie mogą rozpocząć starań, bo nie mają z kim I to jest strasznie frustrujące Przytulam Cię.Ja na razie znikam… Nic nie wskazuje na to, że w jakkolwiek bliskiej przyszłości będę zaczynać starania więc muszę przestać was podczytywać, może głowa trochę się uspokoi i odpocznie, bo psychicznie jestem w czarnej dziurze. A przynajmniej warto spróbować…
Dziękuję za wszystkie rady i informacje, które od was dostałam. Na razie się wyciszam, ale jak przyjdzie czas to do was na pewno wrócę.
Powodzenia dla wszystkich staraczek!
Już wiem skąd tyle pecha w moim życiu Nie jadam pączków nawet pod przymusemA ja już w domu. Dwa wdechy i psice na spacer trzeba zabrać. A pogoda nie do końca fajna na spacery. Śnieg, deszcz i pizgajacy wiatr.