reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Ja właśnie też musiałam być rano na mieście i się bałam że utknę. Ale chyba zdążyłam przed na szczęście ufff :) trzymam kciuki żeby się udało wrócić do domu haha 😝
Ja musiałam szukać drogi naokoło, bo chwilę po tym jak wjechałam na obwodnicę, panowie zaczęli się rozstawiać na drodze, przez co kilometr jechałam 20 minut 🤦‍♀️

reklama
ja bym uznała za pozytyw. A dlaczego mamy Cię za to wyrzucić z formu? 😂
Dobra. Nastawiam się psychicznie na seks że starym. Żeby tylko się nie pokłócić ahahah
A jak czytała regulamin, że nie jest wątek do oceny testów, ale doczytałam że to dla niezapisanych xd ja na ławeczce, to mogę:*
Aaa i jeżeli dzisiaj i/lub jutro seks się uda, to się wpisze na testowanie 😀

Dobra. Nastawiam się psychicznie na seks że starym. Żeby tylko się nie pokłócić ahahah
A jak czytała regulamin, że nie jest wątek do oceny testów, ale doczytałam że to dla niezapisanych xd ja na ławeczce, to mogę:*
Aaa i jeżeli dzisiaj i/lub jutro seks się uda, to się wpisze na testowanie 😀
dokładnie, jak jesteś zapisana to możesz wrzucać zdjęcia testów jakby jutra nie było :D

Ja na razie znikam… Nic nie wskazuje na to, że w jakkolwiek bliskiej przyszłości będę zaczynać starania więc muszę przestać was podczytywać, może głowa trochę się uspokoi i odpocznie, bo psychicznie jestem w czarnej dziurze. A przynajmniej warto spróbować…

Dziękuję za wszystkie rady i informacje, które od was dostałam. Na razie się wyciszam, ale jak przyjdzie czas to do was na pewno wrócę.

Powodzenia dla wszystkich staraczek!

Ja na razie znikam… Nic nie wskazuje na to, że w jakkolwiek bliskiej przyszłości będę zaczynać starania więc muszę przestać was podczytywać, może głowa trochę się uspokoi i odpocznie, bo psychicznie jestem w czarnej dziurze. A przynajmniej warto spróbować…

Dziękuję za wszystkie rady i informacje, które od was dostałam. Na razie się wyciszam, ale jak przyjdzie czas to do was na pewno wrócę.

Powodzenia dla wszystkich staraczek!
Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości spełnisz swoje marzenie o macierzyństwie.

reklama
Do góry