reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

U mnie zapierdziel w robocie okropny 😡 i jeszcze mnie wkurzają do tego 😏
Ja też mam marzenia o L4 🤣

Może dziś owulaczka strzelę, choć dopiero 10dc.

No i wczoraj wieczorem dostałam zdjęcie pięknego nowonarodzonego synka mojej koleżanki. W głowie mieszanka wybuchowa. To moja dobra koleżanka, mamy fajny kontakt. Nie odcięłam się od niej, nawet wczoraj z nią rozmawiałam wcześniej przed cesarką.
Ale nic nie poradzę, że serce boli. Życzę jej jak najlepiej, ale zazdroszczę. Bardzo. Piękne bejbi z pierwszego cs.
Same, dokładnie wczoraj dostałam zdjęcie córeczki koleżanki, urodzona przedwczoraj. Człowiek stara się cieszyć dla nich, ale ech. Dostaje tylko zdjęcia kolejnych dzieciaczków...

reklama
Hej ;) ja ostatnio.mam smutny nastrój, w domu mam przyslowiowy szpital :/. Pozamawialam sobie kwasy omega jakieś w tabletkach, karczoch, ostropest i tran, żeby obniżyć ogolnie cholesterol i ten zly, trojglicerydy , podwyższyć dobry cholesterol. Tylko się zastanawiam czy to można brać przy staraniach. A głową serio dalej mnie boli. Odkąd dostałam okres nie mam dnia beż bólu. Zaraz zrobię sobie kleik z babki plesznik i jajowatej. Żeby troszkę błonnika zjeść:)

Dziewczyny nie wyrzućcie mnie za to pytanie z forum :*
Według mnie do pozytywu jeszcze trochę brakuje (uczę się je w ogóle robic), czy mam racje czy on jest juz pozytywny? . Powtórzę wieczorem.

Załączniki

• 17074788283493943433553865580319.jpg
    17074788283493943433553865580319.jpg
    810 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry