koko.sanka
Fanka BB :)
Kupowałyście kiedyś buty z lubiebuty.pl ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja i bez oleju mam dużo, więc teraz to jakiś kosmosCzyli idealne warunki do działania
Kiedyś też brałam olej z wiesiołka i śluzu miałam więcej
To ja wg zaleceń mojej lekarki biorę 2000mg kwasów omega 3 od 4 dni i nawet po owulacji mam trochę śluzu a może to ten nac
Dzięki za info, ja to już jestem trochę zdesperowana i pewnie w ciemno bym łykałaMnie endokrynolog powiedział, że przy Hashimoto nie można suplementować jodu.
Dlatego ja zrezygnowalam z wiesiolka mialam tyle sluzu ze podczas sexu bylo to niekomfortoweja i bez oleju mam dużo, więc teraz to jakiś kosmos
No i bądź tu człowieku mądry. Tyle supli i poprawy zero.A my już mamy wyniki nasienia NIC kompletnie nie ruszyło. Wręcz jak spojrzałam na nie w pierwszej chwili to myślałam, ze wysłali nam przez pomyłkę te same co ostatnio. Masakra. W pdfie dzisiejsze, a zdjęcie starych
Ja dziś powiedziałam mojemu, że idziemy na randkę. Tak też będzie, idziemy coś zjeść i może zagrać w bilardaHeja w sobotę!
Chirurgów nie oglądałam, a co do seriali wczoraj skończyłam oglądać Lipowo- zmowa milczenia. Nawet spoko.
Teraz oglądam „tajemnica zawodowa”- dla mnie nudy, ale chce przebrnąć, bo zaczęłam
Późnym popołudniem idziemy na urodziny do szwagra, a jutro planujemy odpoczywać
A jak wasze plany na weekend?
Ja piłam mieszankę morwy białej, mięty zielonej i piwonii na obniżenie androgenów, ale u mnie nic nie rusza tych hormonówMacie jakieś doświadczenie z piwonią białą na obniżenie testosteronu?