reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A my już mamy wyniki nasienia 🙈 NIC kompletnie nie ruszyło. Wręcz jak spojrzałam na nie w pierwszej chwili to myślałam, ze wysłali nam przez pomyłkę te same co ostatnio. Masakra. W pdfie dzisiejsze, a zdjęcie starych 🤡
No i bądź tu człowieku mądry. Tyle supli i poprawy zero.
Pytanie teraz co dalej? Mąż już miał jakieś badania z krwi robione? Czy badanie w urologa / androloga? Jakąś diagnostykę, która tłumaczy tą koncentrację

Heja w sobotę!
Chirurgów nie oglądałam, a co do seriali wczoraj skończyłam oglądać Lipowo- zmowa milczenia. Nawet spoko.
Teraz oglądam „tajemnica zawodowa”- dla mnie nudy, ale chce przebrnąć, bo zaczęłam 😝
Późnym popołudniem idziemy na urodziny do szwagra, a jutro planujemy odpoczywać 🛏️
A jak wasze plany na weekend? 😇
Ja dziś powiedziałam mojemu, że idziemy na randkę. Tak też będzie, idziemy coś zjeść i może zagrać w bilarda 🙂
Staram się jakoś ogarnąć. Bo jak co cykl po pierwszym okresowym załamaniu zaraz przychodziły nowe nadzieje, tak teraz tylko załamanie się pogłębia. Coś chyba pękło.

Co to seriali to też oglądam Chirurgów 😄 pamiętam jak kiedyś był już wątek tutaj, że i tego się nie da oglądać bo same ciąże i to oczywiście nieplanowane i myślałam sobie wtedy, ze nie no bez przesady.. Ale właśnie chyba jestem w tym momencie 🤯🤯 serio przeginka 🤯

reklama
Do góry