reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Właśnie spoko tylko nie wiem czy w tym czasem nie jest problem z zajściem.
Ja przez porodem miałam takie 3-4 dniowe, skąpe okresy. Z czego jeden dzień to raczej takie plamienie cały dzień. Jakoś się cieszyłam, że tak szybko mam z głowy i nawet się nie zastanawiałam czy to mogło być przyczyną niepowodzeń.

reklama
W moim mieście nie ma żadnej i Stary musi jeździć do twojego w którym też niewiele jest. My robiliśmy teraz w gamecie, ale wcześniej w invicta i synevo i tyle z możliwości 😄
Mój mąż ma traumę po wizycie w synevo jak go wysłali do toalety dla niepełnosprawnych 🫣 a w Invictie spoko warunki? M

W moim mieście nie ma żadnej i Stary musi jeździć do twojego w którym też niewiele jest. My robiliśmy teraz w gamecie, ale wcześniej w invicta i synevo i tyle z możliwości 😄
U nas chyba najsensowniejsza opcja jeszcze jest Klinika Zdrówko, pewnie kojarzysz :) brat znajomego ma bobasa z ivf stamtąd, gin z luxmedu tez mi polecała to miejsce

Mój mąż ma traumę po wizycie w synevo jak go wysłali do toalety dla niepełnosprawnych 🫣 a w Invictie spoko warunki? M
To w naszej klinice elegancki pokój (mąż nawet zrobił dla mnie foty xD) w dalszej części kliniki. A jak był na NFZ to był pokój, ale słyszał wszystkie rozmowy z korytarza no i musiał wyjść dumnie z tą sperma i zanieść ja do pokoju obok :D

To w naszej klinice elegancki pokój (mąż nawet zrobił dla mnie foty xD) w dalszej części kliniki. A jak był na NFZ to był pokój, ale słyszał wszystkie rozmowy z korytarza no i musiał wyjść dumnie z tą sperma i zanieść ja do pokoju obok :D
W Gamecie tez już jest na poziomie na szczęście, dlatego nie miał niechęci żeby tam wrócić :D

Mój to samo powiedział 😂 invicta podobno lepszy pokój, taki fajny czerwony, chyba tam było najlepiej. W gamecie nie podobało mu się, że leciał jakiś beznadziejny film, nie mógł go ani przełączyć ani wyłączyć i nie potrafił się skupić na zadaniu 😄

reklama
Mężu poszedł na badanie. Mamy wyniki.
Objętość 1.9ml, koncentracja 150 z groszami, ruch postępowy 73 i morfologia 0.
Świetny ruch i koncentracja, tylko ta morfologia. Mówi się, że ona nie ma aż takiego znaczenia, bo nie jest badana całą próbka, tylko jakiś mały jej zakres. Warto natomiast popracować nad poprawą.
Mój w Invictie miał 3 badania,
mają specjalny pokój zamykany od środka na klucz i nasienie oddaje się tam do specjalnego okienka, nie trzeba z nim nigdzie chodzić.

Widzę, że w weekend akurat mamy kreskowe wolne od testowania, dobrze się składa bo jutro wyjeżdżamy wiec pewnie nie będę na bieżąco 😄 miłego weekendu dziewczyny ☀️
Ja dzisiaj testowałam drugi raz, bo muszę odstawić progesteron, oczywiście biało. Czekam na okres, więcej testować nie będę w tym cyklu no i zaraz umawiam się na tą drożność.

Do góry