reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Powiem tak, nie ma co się już teraz martwić tylko wskakuj na trzon i rób bobasa. Jeśli się nie uda to w następnym cyklu drąż ten temat bardziej u ginekologa, a jak nie ufasz jej do końca to skonsultuj z innym 😊

Jeśli chodzi o lekarza to szkopuł w tym, że moja lekarka do której chodzę jest na urlopie teraz i była jakaś w zastępstwie 😬
Ale, ale, oczywiście, że działamy i nie dopuszczamy 😝😝

reklama
Dzień dobry :) do mnie @ przyszła 2 dni wcześniej wiec melduje. Zdążę na jeszcze jedno testowanie w lutym 29 😁 o ile jak zawsze @ nie zaskoczy mnie wcześniej 🙄

Ja właśnie oglądam sobie stare odcinki Chirurgów i padło pytanie o to, kiedy jest najlepszy moment, żeby mieć dzieci. I idealna odpowiedź.

If you are going to wait for the perfect time to have kids - you're never going to have kids.

Bailey
Uwielbiam chirurgów 😍 ogladam ostatni sezon 🤣 ale jakos bardziej mi sie podobaja stare sezony niz te nowe

Ja właśnie oglądam sobie stare odcinki Chirurgów i padło pytanie o to, kiedy jest najlepszy moment, żeby mieć dzieci. I idealna odpowiedź.

If you are going to wait for the perfect time to have kids - you're never going to have kids.

Bailey
Heja w sobotę!
Chirurgów nie oglądałam, a co do seriali wczoraj skończyłam oglądać Lipowo- zmowa milczenia. Nawet spoko.
Teraz oglądam „tajemnica zawodowa”- dla mnie nudy, ale chce przebrnąć, bo zaczęłam 😝
Późnym popołudniem idziemy na urodziny do szwagra, a jutro planujemy odpoczywać 🛏️
A jak wasze plany na weekend? 😇

reklama
w ogole to zaczełam brać olej z wiesiołka, ale tak pod katem raczej zdrowia niż starań (po owulacji zamieniam na olej z czarnuszki) i oczywiście, 11dc a mnie zalewa śluz 😅
Czyli idealne warunki do działania 😏
Kiedyś też brałam olej z wiesiołka i śluzu miałam więcej 😇
To ja wg zaleceń mojej lekarki biorę 2000mg kwasów omega 3 od 4 dni i nawet po owulacji mam trochę śluzu 🤔 a może to ten nac 🤔

Do góry