Ann2907
Fanka BB :)
Oo czyli jednak! Dziękio właśnie, właśnie, to miałam na myśli. Ze tam każdy wynik: ruch, morfologia jest rozpisany jakby na czynniki pierwsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo czyli jednak! Dziękio właśnie, właśnie, to miałam na myśli. Ze tam każdy wynik: ruch, morfologia jest rozpisany jakby na czynniki pierwsze.
Ja mam jakieś takie właśnie i jutro będę pytała lekarzaWłaśnie, powiedzcie mi proszę czy TSH 2,220 jest jeszcze ok?
Dokładnie! Myślę, że tak jest bo wszędzie straszą wpadką, a jak przychodzi co do czego, to jeden raz nie wystarczyja ogólnie myślałam ze spłodzenie dziecka to prosta sprawa. Ja miałam wszystko zaplanowane nawet to że urodzi się w maju bo to mój ulubiony miesiąc
Ja biorę UbiquinoL z alinessA jakiś konkretny ten q10 polecacie?
a z drugiej strony jak ktoś nie planuje ciąży to i z gumką zajdzieDokładnie! Myślę, że tak jest bo wszędzie straszą wpadką, a jak przychodzi co do czego, to jeden raz nie wystarczy
Mi moją ginekolog zalecała właśnie brać Q10, z pierwszej wizyty wyszłam z całą lista zalecanych leków i suplementów. I cała w skowronkach ją wywaliłam jak się udało. Teraz by się przydałaJa spotkałam się z takimi zaleceniami dopiero ostatnio i również, niestety, przez tyle lat nikt nie zwrócił mi na ten temat uwagi (wcześniej brałam tylko 2x 100mg/dzień, ale to bez zaleceń lekarskich).
Jeśli nic się nie wydarzy po drodze, to już w najbliższy poniedziałek, a od wczoraj do niedzieli biorę estrofem.Oby :-)
Kiedy zaczynasz stymulacje ?
Idziesz krótkim czy długim protokołem?
Dokładnie tak, jak mówisz. My mamy wokół siebie dużo par z problemem niepłodności, ale równie dużo które zachodzą w ciążę "od strzała" - bez badań, pytań czy nawet chęci posiadania kolejnego dziecka.bo wiecie dziewczyny. Spłodzenie dziecka to jest prosta sprawa. Jest masa, masa ludzi, którym się udaje od razu, bez badań, bez niczego. Mimo, że jest coraz większy problem z płodnością, to dalej nie jest tak, że dla ludzi to jest coś trudnego. Ile jest wpadek no i naprawde ludziom się udaje szybko.