reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Właśnie to jest głupie bo jak patrzyłam u nas w Gamecie na cennik to jest wyszczególnione „Komputerowe badanie nasienia wraz z oceną morfologii plemników” wiec myślałam ze tez będzie ta morfologia rozpisana, a tu nie, tylko procent 🤡

Ja spotkałam się z takimi zaleceniami dopiero ostatnio i również, niestety, przez tyle lat nikt nie zwrócił mi na ten temat uwagi (wcześniej brałam tylko 2x 100mg/dzień, ale to bez zaleceń lekarskich).
Mi moją ginekolog zalecała właśnie brać Q10, z pierwszej wizyty wyszłam z całą lista zalecanych leków i suplementów. I cała w skowronkach ją wywaliłam jak się udało. Teraz by się przydała

Oby :-)
Kiedy zaczynasz stymulacje ?
Idziesz krótkim czy długim protokołem?
Jeśli nic się nie wydarzy po drodze, to już w najbliższy poniedziałek, a od wczoraj do niedzieli biorę estrofem.
Krótkim. Długi protokół - tabletki i wyciszanie jajników to wg W. nie jest właściwa droga dla kobiet z niskim AMH.

reklama
bo wiecie dziewczyny. Spłodzenie dziecka to jest prosta sprawa. Jest masa, masa ludzi, którym się udaje od razu, bez badań, bez niczego. Mimo, że jest coraz większy problem z płodnością, to dalej nie jest tak, że dla ludzi to jest coś trudnego. Ile jest wpadek no i naprawde ludziom się udaje szybko.
Dokładnie tak, jak mówisz. My mamy wokół siebie dużo par z problemem niepłodności, ale równie dużo które zachodzą w ciążę "od strzała" - bez badań, pytań czy nawet chęci posiadania kolejnego dziecka.

Do góry