reklama
Sanderson
Fanka BB :)
Daj spokój, ja się łapie na tym, że się boję, że może się udało. Dopadają mnie myśli, że może za szybko, co zrobię jak znów coś pójdzie nie tak. W marcu będzie rocznica naszej decyzji o staraniach o 2 bobasa Martwi mnie, że może będzie już za duża różnica wieku i się nie dogadają już tak fajnie... Eh...U mnie dzisiaj depresja miesza się z ekscytacją. Z jednej strony chciałabym już czekać na testowanie i strasznie mnie dobija, że znowu jestem na początku drogi. A z drugiej cieszę się, że wzięłam się za badania (właśnie włożyłam do paczkomatu wymaz na trombofilie) no i dzisiaj zaczynamy przeprowadzać się do nowego mieszkania. Taki rollercoaster emocjonalny
LadyCaro
podstawowaDziewczyny, weźcie spójrzcie na te wyniki i powiedzcie mi, czy to jest ta rozszerzona wersja czy nie, bo ja nie wiem
amusedxxx
Nie zamartwiaj sie tym na zapas. Np ja mam brata młodszego o 8 lat i dogadujemy się super na to nie ma zasady.Daj spokój, ja się łapie na tym, że się boję, że może się udało. Dopadają mnie myśli, że może za szybko, co zrobię jak znów coś pójdzie nie tak. W marcu będzie rocznica naszej decyzji o staraniach o 2 bobasa Martwi mnie, że może będzie już za duża różnica wieku i się nie dogadają już tak fajnie... Eh...
Karolina_123
@amusedxxx poproszę o wpisanie mnie na 22.02
Ann2907
A jakie dodatkowe informacje będą w wersji rozszerzonej?podstawowa
LadyCaro
W sumie to zależy kto co rozumie przez rozszerzone dla mnie to są te wszystkie fragmentacje, Hba, etc.A jakie dodatkowe informacje będą w wersji rozszerzonej?
Ale czasem dostaje się takie wyniki typu rozpisanie tych podstaw na jakieś czynniki pierwsze typu nie wiem, procent ruchu liniowego, cieżko mi teraz z głowy przywołać, musiałabym zobaczyć w nasze wyniki. Ale te paramtery, które pokazała @fckathy to są podstawy podstaw
Ann2907
Bo właśnie przypomniało mi się że jak byliśmy z mężem na wizycie to lekarz powiedział że jak będzie powtarzał badanie to przede wszystkim żeby był tam rozszerzony opis morfologii. Ogólnie był opis że ileś tam % uszkodzeń główki, witki, ale chodziło mu żeby były jeszcze bardziej opisane te uszkodzenia główki, jakie dokładnie. Dodał, że jak uszkodzenia np. główki są wszystkie takie same to jest to sprawa genetyczna i ciężko cokolwiek poprawić, natomiast jeśli jest to różnorodne to mechaniczna i można pracować nad poprawą nasienia. I teraz szukam takiego badania, już się ucieszyłam że właśnie może jest to po prostu „rozszerzone”W sumie to zależy kto co rozumie przez rozszerzone dla mnie to są te wszystkie fragmentacje, Hba, etc.
Ale czasem dostaje się takie wyniki typu rozpisanie tych podstaw na jakieś czynniki pierwsze typu nie wiem, procent ruchu liniowego, cieżko mi teraz z głowy przywołać, musiałabym zobaczyć w nasze wyniki. Ale te paramtery, które pokazała @fckathy to są podstawy podstaw
dosiasamosia
ja ogólnie myślałam ze spłodzenie dziecka to prosta sprawa. Ja miałam wszystko zaplanowane nawet to że urodzi się w maju bo to mój ulubiony miesiącJa zawsze wybiegam w przyszłość i analizuję jak będzie, jak może być. Życzę Ci z całego serca, żebyś taki pokoik mogła urządzać niebawem
reklama
LadyCaro
o właśnie, właśnie, to miałam na myśli. Ze tam każdy wynik: ruch, morfologia jest rozpisany jakby na czynniki pierwsze.Bo właśnie przypomniało mi się że jak byliśmy z mężem na wizycie to lekarz powiedział że jak będzie powtarzał badanie to przede wszystkim żeby był tam rozszerzony opis morfologii. Ogólnie był opis że ileś tam % uszkodzeń główki, witki, ale chodziło mu żeby były jeszcze bardziej opisane te uszkodzenia główki, jakie dokładnie. Dodał, że jak uszkodzenia np. główki są wszystkie takie same to jest to sprawa genetyczna i ciężko cokolwiek poprawić, natomiast jeśli jest to różnorodne to mechaniczna i można pracować nad poprawą nasienia. I teraz szukam takiego badania, już się ucieszyłam że właśnie może jest to po prostu „rozszerzone”