reklama
zielony groszek
Zaciekawiona BB
Gosia ahaa Faktycznie jakaś lista by się przydała bo ciężko ogarnąć ;-) tez zazdroszczę wizyt, ja mam dopiero w przyszły piątek. Co prawda pojutrze idę do innego gina po skierowanie na badania ale wątpię żeby zrobił mi Usg.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Mam kartę ciazy, przedłużona z poprzedniej ale u nas to jak książka hihi, powagą.
Dziewczyny, poslijcie mi kto kiedy wizytuje ale od jutra, nie od dziś bo teraz nie wyrobie. Będę wklejać na bieżąco w wątek wizytowy.
Ja się wczoraj znowu o tych ciazach obumarlych naczytalam a to juz termin mojego aniołka niedługo i jak wczoraj spokój tak dzis swiruje.. Baardzo się boje..
Na usg przez brzuch trza mieć pełny pecherz?? Juz nie pamiętam ale chyba tak..
Aaaa dzis mija dokładnie miesiąc od 1 testu z II kreseczkami.. Ale to był wieczorny szok
Dziewczyny, poslijcie mi kto kiedy wizytuje ale od jutra, nie od dziś bo teraz nie wyrobie. Będę wklejać na bieżąco w wątek wizytowy.
Ja się wczoraj znowu o tych ciazach obumarlych naczytalam a to juz termin mojego aniołka niedługo i jak wczoraj spokój tak dzis swiruje.. Baardzo się boje..
Na usg przez brzuch trza mieć pełny pecherz?? Juz nie pamiętam ale chyba tak..
Aaaa dzis mija dokładnie miesiąc od 1 testu z II kreseczkami.. Ale to był wieczorny szok
linka1985
Fanka BB :)
Ojej wyszłam tylko do lekarza a tu konwersacja w pełni idę obiad gotować potem poczytam co u was
marti0621
15 minut temu przeszla u mnie burza i grad!!! juz sie zastanawiam czy dzis jechac,ale sie nastawilam na dzis. boje sie tylko,ze zlapie mnie po drodze. nie ogladalam wczoraj pogody , a musze jechac niestety do innego miasta busem albo tramwajem i boje sie,ze nagle zacznie znowu grad nawalac np jak bede na przystanku,albo burza mnie zlapie jak bede szla z przystanku do gin a kawalek drogi mam... co innego jak siedzi sie w domu bezpiecznie a tam to gdzie ja pojde jak mnie burza zlapie ;/ tak sie nastawilam na dzis,a tu pogoda robi zebym tam nie pojechala
Priinceseczka
Ja juz po obiadku. Dzisiaj jedlismy pierwszy mlode ziemniaczki z jajem sadzonym oraz mizeria wraz z salata. Jakis dziwny smak mialy. Chyba duzo w nich nawozu bylo.
Zaraz ma do mnie przyjechac ratowa TZ z mala. Obie przeziebuone wrrr. Powiedzialam TZ ze jak bede chora to specjalnie tam do nich pojade.
Zaraz ma do mnie przyjechac ratowa TZ z mala. Obie przeziebuone wrrr. Powiedzialam TZ ze jak bede chora to specjalnie tam do nich pojade.
reklama
Zazdroszczę obiadu. Ślinka mi pociekłaJa juz po obiadku. Dzisiaj jedlismy pierwszy mlode ziemniaczki z jajem sadzonym oraz mizeria wraz z salata. Jakis dziwny smak mialy. Chyba duzo w nich nawozu bylo.