reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja wstalam o 10.30 wiec zle nie jest. Idziemy później do farmaceuty po krople ze sterydem bo dalej tak nie uciagniemy..

Emka jak u Was?

Wybaczcie, ze się dziś nie odniosę do tego co pisalyscie ale taka zjechana jestem, że Ciężko mi ogarnąć..
Na bieżąco powinno być lepiej..

reklama
Cześć dziewczyny. Powodzenia na dzisiejszych wizytach, bijących serduszek i dobrego samopoczucia, :) Gosia081145 juz chyba jakoś po?
Miłego, słonecznego dnia

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Teraz zastanawiam się, czemu tak długo czekaliśmy, bo chciałabym jak najszybciej je zobaczyć :) no i ogromnie się cieszę, że udało nam się akurat wtedy- wiecie, zadnego stresu ze sie STARAMY, niepokojow, ze sie nie udalo, tylko mila niespodzianka :) ja jestem z okolic Opola/Wroclawia, a Wy ?

Paula, wiem, ze poki co obawy sa bez sensu, tym bardziej, ze owu byla tez w innym terminie niz sie spodziewalam. Ale to sa takie wstreciuchy ktorych nie da sie po prostu wygonic z glowy. Takze odliczam do 14.

Wam tez wszystkim serdecznie gratuluje! To niesamowite, ze powstaja w nas nowe istoty !

reklama
Ufff, widać że już po świętach, znów ciężko nadążyć :p

Madzu witaj! :-)

Żana mnie też wzruszyła Twoja historia. Podziwiam, że się zdecydowalas wtedy na rozstanie, ja bym nie umiała.

Ja tez zazdroszczę Wam wizyt, ja mam dopiero za jakieś 3 tyg :-/

No właśnie, a macie założone karty ciąży? Bo w tamtej ciąży miałam od razu na pierwszej wizycie, a teraz nie mam... A to już 9 tc

Do góry