reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

I co, nie ma problemu z pupa? Mój ciągle strzela kupy, nawet 3-4 na karmienie (nocne, w dzień tak 1-2) 😅 bardzo czekam na ten czas kiedy nie będzie potrzeby, ale dla nas to jeszcze daleko.
oj tam niekoniecznie. Moja do miesiąca waliła kupy jedna za drugą, jak nie kupa to kleks. Dzień, noc ciągle było coś grubszego w pieluszce. Dokładnie co do dnia jak skończyła miesiąc skończył się ten problem 😉

reklama
ja w nocy w ogóle nie zmieniam pampersa już. Śpi dużo lepiej niż jak zmieniałam przy każdym karmieniu
Też nie zawsze zmieniam, jak czuję że nie jest mocno przesikany/nie ma kupy to odpuszczam zmianę. Problemów z odparzeniami nie mamy. W ogóle to do tej pory raz użyłam Bepanthenu, a tak to niczym nie smaruję.

Też nie zawsze zmieniam, jak czuję że nie jest mocno przesikany/nie ma kupy to odpuszczam zmianę. Problemów z odparzeniami nie mamy. W ogóle to do tej pory raz użyłam Bepanthenu, a tak to niczym nie smaruję.
ja też, wydaje mi się zw przy młodym częściej używałam maści. Teraz użyłam chyba raz

reklama
My też kp 🙈 tylko zawsze w górnych wskaźnikach liczby kup 🙄
Ale teraz wystarczyło, żebym próbowała nie zmienić pieluchy 3h - młody był niespokojny, nie mogłam uśpić, patrzę - przesikał się 🤷‍♀️
nie wiem od czego to zależy. A jakie pieluchy używacie? Ja polecam huggies, te małe rozmiary są w miarę tanie na promce a nic nie wylatuje. Dzisiaj na noc założyłam bambiboo i wstała z mokra pizamka bo już tak nie dolegają do ciała.

Do góry