reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Na Pw piszcie.

Ivi to Migduch, tez juz wczoraj o niej myslalam, nic nie pisze..
Głową mi peka..
Brak pomysłu na obiad..mąż wymyślił, że każdy weźmie co chce.. A ja niexwiem co..
Synek ma dobry humorek, mi głową peka..
Trzymam kciuki za ta wizyte, pogoda się nie przejmuj.
Zbieram się zaraz..ale mi ciężko..taki to wyczyn..szczególnie, że to pora wymiotow heh..
Dorota, klucze juz masz?

Ja mam jutro usg chyba 1, choc waszego czasu to dopiero przec 12.
Pamięta ktoras o tym pecherzu?

Co do jedzenia, mi wszystko dziwnie smakuje.. I dalej nie czuje zapachów..Tylko od czasu do czasu.

Ja nie mam pojecia jak to z tym pecherzem jest. Koedys gdzies czytalam ze to nieprawda.
Ostatnio mialam usg dopochowowe a juz po cichu liczylam ze bedzie przez brzuszek.

Dziewczyny a wiecie moze dlaczego lekarze tak krociutko daja posluchac serduszka maluszka?

Ja zawsze pytam gin, czy sikać czy nie;) i zawsze każe opróżnić pęcherz ;)

Migduch odezwij sie....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzieki za kviuki :-*

Zana naprawde duzo przeszlas jako mlodziutka osoba juz.. i dobrze ze tak sie to skonczylo, bo niestety wiele kobiet tkwi w takim chorym zwiazku dla dzieci lub ze strachu:-\ gratuluje odwagi! :-*

Lilith u nas byla zmiana czasu, ale slabo u mnie z.mysleniem dzis, wiec nawet sie.nie.zastanawiam jak teraz nasz czas ma sie z Twoim.. dobrze, ze synek ma humor :-* dostaliscie krople ktore chcialas?? To dla mlodego?? A o co chodzi z pecherzem bo nie kumam teraz :-\

Dorota jak tam?? pewnie "urzadza"powoli w glowie nowy domek :-)

Priinceseczka tez mam taki sluz.. aaa obiadek mniaaam tez bym zjadla...

Ejj a gdzie pozostale dziewczyny?? Katerineczka, kociara, dana, Ewa,...?

Ja zawsze pytam gin, czy sikać czy nie;) i zawsze każe opróżnić pęcherz ;)

Migduch odezwij sie....

Aa chodzi, ze niby lepiej widac na usg jak pecherz pelny?? Slyszlam kiedys takie cos, ale ja zawsze oprozniam go do ostatniej kropli :-) ssikalabym sie przy badaniu jakby gin mi tam naciskal brzych czy cos :p

Aob i jak, maz dostał prace??

Tak, chodzi o to by było lepiej widać w tak wczesnej ciąży. Do któregoś tyg.sie tak sprawdza właśnie. Juz się Dow.ma być pełny ale to się w poczekalni zaleje woda. Po usg kibelek i juz. W poprzedniej ciazy tez tak było i to ma znaczenie. Za to do dopochwowego pecherz pusty. Jak mi w późnej ciazy lozysko sprawdzali etc to również.

Maz mnie musiał odwiezc do domu..Nie dalam rady..słabo mi jest i cały czas mnie szarpie.. Nie wiem jak jutro na ten scan się doturlam..choć też autem.

Aob tak, krople dla syna ale to mlody z mezem pojechał i później się dowiem co zalatwili.

cześć dziewczyny :) jak tam dzisiejsze wizyty? Mam nadzieje, że wszystko oki:)

Ja właśnie odebrałam wynik badań z labo, wszystko jest w porządku. Trochę TSH wysokie (niby w normie,ale wysokie, bo jest 3.85, a norma max 4,20)

Wzrost bety też bardzoładny: 18,03 było 265,10, a dzisiaj tj. 29.03 beta wyniosła 25405,00:)

Mania uwazaj na tsh, moj endo pilnuje by nie przekraczalo 2 zwlaszcza w pierwszym trymestrze. Bierzesz euthyrox? Mi zwiekszyl dawke w ciazy.

reklama
Mania uwazaj na tsh, moj endo pilnuje by nie przekraczalo 2 zwlaszcza w pierwszym trymestrze. Bierzesz euthyrox? Mi zwiekszyl dawke w ciazy.

Nic nie biore, ponieważ nigdy nie miałam nic z tarczycą złego. nie wiem co robić, wizyte mam dopiero 11 kwietnia u gin. Chyba, że skonsultuje z lekarzem rodzinnym

Do góry