Mama czwórki jeszcze czas spokojnie!
Nawet za tydzień moze jeszcze nic nie byc, ostatnio sie pocieszylam , bo przyjaciółka ma zdj z usg z 6t1d swojego 4 latka i był widoczny sam pęcherzyk
wiec na prawdę nic sie nie dzieje trzeba wierzyć i bedzie dobrze
Ja jutro wizyta 11:40 i tez jestem pełna strachu ostatnio ładnie serduszko biło ale te krwiaki ... W ciazy z synem leżałam plackiem teraz nie ma takiej opcji.
Kejti maz nie moze Cie ubezpieczyć w swojej grupowe , a czy dostanie za urodzenie dziecka to musisz zobaczyć jaki ma pakiet bo nie w każdym jest. Gdybys teraz chciała zmienić to nic ci to nie da bo jest okres karencji.
Animka umówiłas sie do gina w pl?
Nie ma co sie martwić krwiakiem jesli ciaza jesu silna to sa radę Ja niestety 3 ciaza i 3 krwiak, trzeba sie oszczezac jak możesz to leżeć jak nie to nie nosić nie dźwigać nie wieszać firan dużo odpoczywać .
Tekila Koziegłowy to niedaleko mnie
A jednak te koło poznania
a któraś z Was w Poznaniu chodzi do Madejczyka? Bardzo fajny lekarz
A ka przy poronieniu nie krwiawilam ale od początku serduszko wolniej biło i z każda wizyta co raz wolniej i wolniej az w końcu sie zatrzymało
brałam tz luteinę i duphaston tez leżałam , takze nje ma reguły , choć w pierwszej ciazy bałam sie ze mogę porobić w sensie trochę jakby w to nie wierzyłam ze moze byc dobrze a w drugiej najwet jak lekarz kazał iść na zabieg to sie nie zgodziłam i wierzyłam w mój mały cud i słusznie bo jest dzis cudownym dzieckiem
a dodam ze krwiak był dużo dużo większy niz w 1 ciazy
wiex nasze nastawienie tez dużo robi
Ulo taki krwiaczek to pikus wkleję Wam kiedyś krwiaka z ciazy z ktorej mam superpweho syna
Ale piszecie jak szalone!