reklama
samotnaja
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny ja juz w drodze do pracy (dojeżdżam 100km) Ale tak mi się nie chce. Jestem całkowicie bez energii i tez mi się wydaje ze na mózg mi się rzuciło bo kiepsko mi idzie myślenie
Dzisiaj zaczęłam 6 tydzień. Na wizycie za tydzień będzie. Dokładnie końcówka 6 tyg niby wiem ze może nic nie być ale bardzo liczę na ❤.
Zobaczymy
Miłego dnia dla Was
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj zaczęłam 6 tydzień. Na wizycie za tydzień będzie. Dokładnie końcówka 6 tyg niby wiem ze może nic nie być ale bardzo liczę na ❤.
Zobaczymy
Miłego dnia dla Was
Venuss23
Dzień dobry kochane :-) Pora wstać i zabierać się do pracy :-) Dzisiaj pracuje w domu w kuchni :-) pieczemy z Wiki chleb, mazurka i babkę. No i oczywiście żurek :-) jeżeli śmietanka jeszcze mi się nie zepsuła to maselko tez zrobimy same :-)
Dobrze, że ten mój...... idzie do pracy:-) skoro i tak nie pomaga to przynajmniej nie będzie przeszkadzał :-)
Dziewczyny jeszcze jedno pytanko odnośnie świąt ponieważ u nas Są zdania podzielone. Czy u Was przychodzi zajączek wielkanocny z prezentem dla dzieci:-)? Jeżeli tak to w jaki dzień? Sobotę czy niedziele?
Dobrze, że ten mój...... idzie do pracy:-) skoro i tak nie pomaga to przynajmniej nie będzie przeszkadzał :-)
Dziewczyny jeszcze jedno pytanko odnośnie świąt ponieważ u nas Są zdania podzielone. Czy u Was przychodzi zajączek wielkanocny z prezentem dla dzieci:-)? Jeżeli tak to w jaki dzień? Sobotę czy niedziele?
Venuss23
Samotnaja witaj :-)
Wszystko będzie dobrze:-)
Ja np.wole się miło rozczarować niż niemiło zawieść. Nie mamy wpływu i tak.Ja mam wizytę za 6 dni i według usg to powinien być 6+2, więc może będzie jakaś fasolka, bo o serduchu nawet nie pomyślałam :-)
I wcale Ci się nie dziwię, że Ci się nie chciało. 100 km to dużo. Podziwiam :-)
Wszystko będzie dobrze:-)
Ja np.wole się miło rozczarować niż niemiło zawieść. Nie mamy wpływu i tak.Ja mam wizytę za 6 dni i według usg to powinien być 6+2, więc może będzie jakaś fasolka, bo o serduchu nawet nie pomyślałam :-)
I wcale Ci się nie dziwię, że Ci się nie chciało. 100 km to dużo. Podziwiam :-)
samotnaja
Venuss ja dopiero na jutro planuje wielkie pieczenie i przygotowania bo dzisiaj nic nie zrobię, w domu będę dopiero ok 21.
U mnie do synka zajączek przychodzi w niedziele ale nie z prezentem tylko jakieś słodkości ☺
Kurde to chyba się nie nastawiam jednak na to serduszko
U mnie do synka zajączek przychodzi w niedziele ale nie z prezentem tylko jakieś słodkości ☺
Kurde to chyba się nie nastawiam jednak na to serduszko
aob66
Moderatorka
Hej ja juz nie spie i czekam na wyrok czy.wychodze czy kolejne swieta spedze w szpitalu :-\ a boje sie wychodzic ba zadanie ze wzgledu na fasolke, bo pozniej nie wybaczylabym sobie....
Lilith nie mialam wyboru, bo przyjechalam karetka, a ta wiezie do najblizszego szpitala, a ze ja usiasc nawet nie moglam to nie bylo mowy o przepisaniu sie do innego...
Ja na swieta mam tylko biale jajka kupione i tak to pusta lodowke...
Dziewczyny wiem, ze ciezko myslec pozytywnie, ale pamietajcie nasze fasolki to zdolne i silne bestie i poradza sobie :-)
Trzymam kciuki za wizyty :-*
Venuss moj maz pochodzi ze ston gdzie zajaczek chowa prezenty (zazwyczaj same slodycze) a dzieci w niedzielny poranek go szukaja.. powinno chowac sie w ogrodzie, ale jak sie nie ma to gdziekolwiek :-) u mnie natomiast nigdy nie bylo takiego zwyczaju :-)
Lilith nie mialam wyboru, bo przyjechalam karetka, a ta wiezie do najblizszego szpitala, a ze ja usiasc nawet nie moglam to nie bylo mowy o przepisaniu sie do innego...
Ja na swieta mam tylko biale jajka kupione i tak to pusta lodowke...
Dziewczyny wiem, ze ciezko myslec pozytywnie, ale pamietajcie nasze fasolki to zdolne i silne bestie i poradza sobie :-)
Trzymam kciuki za wizyty :-*
Venuss moj maz pochodzi ze ston gdzie zajaczek chowa prezenty (zazwyczaj same slodycze) a dzieci w niedzielny poranek go szukaja.. powinno chowac sie w ogrodzie, ale jak sie nie ma to gdziekolwiek :-) u mnie natomiast nigdy nie bylo takiego zwyczaju :-)
mama-czwórki
Witajcie.
U mnie porządku w zasadzie skończone, tylko zmiana oprawy okiennej pozostała. Teraz czas na pichcenie. Dzisiaj będę piekła,a gotowała jutro. Trochę się boję,żeby się nie zepsuło do Świąt. Mam do zrobienia sernik,szarlotkę,ciasto ucierane z owocami i biszkopt.Dzisiaj też będziemy robili pisanki,ale to głównie robota dla dzieci.
Jutro barszczyk,sałatki i pieczeń i tyle.
Jadę na razie zrobić betę,mam nadzieję,że jej wynik mnie całkiem uspokoi.
Aob-masz w 100%rację,j Święta w szpitalu można jakoś przeżyć,a szkoda ryzykować i później do końca życia mieć wyrzuty sumienia. Najlepiej zdać się na zdabie lekarzy
Życzę Ci dużo dużo zdrówka i żeby jednak udało Ci się wyjść do domku.
U mnie porządku w zasadzie skończone, tylko zmiana oprawy okiennej pozostała. Teraz czas na pichcenie. Dzisiaj będę piekła,a gotowała jutro. Trochę się boję,żeby się nie zepsuło do Świąt. Mam do zrobienia sernik,szarlotkę,ciasto ucierane z owocami i biszkopt.Dzisiaj też będziemy robili pisanki,ale to głównie robota dla dzieci.
Jutro barszczyk,sałatki i pieczeń i tyle.
Jadę na razie zrobić betę,mam nadzieję,że jej wynik mnie całkiem uspokoi.
Aob-masz w 100%rację,j Święta w szpitalu można jakoś przeżyć,a szkoda ryzykować i później do końca życia mieć wyrzuty sumienia. Najlepiej zdać się na zdabie lekarzy
Życzę Ci dużo dużo zdrówka i żeby jednak udało Ci się wyjść do domku.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzień dobry
Gosia dziś wizyta?
Emka kciuki za twoją wizytę, ale wiem że będzie git ;-)
Venuss u nas zajączek w niedzielę rano.
No i więcej nie wiem co komu.
My wstajemy a mnie się nic nie chce, głowę mam zaprzatnieta ta przeprowadzka bo wszystko trzeba zorganizować na szybko, dużo roboty a mało czasu.
Miłego dnia
Gosia dziś wizyta?
Emka kciuki za twoją wizytę, ale wiem że będzie git ;-)
Venuss u nas zajączek w niedzielę rano.
No i więcej nie wiem co komu.
My wstajemy a mnie się nic nie chce, głowę mam zaprzatnieta ta przeprowadzka bo wszystko trzeba zorganizować na szybko, dużo roboty a mało czasu.
Miłego dnia
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mama czwórki szalejesz z robotą ;-)
Aob zdaj się na lekarzy, niech zrobią tak aby dla Ciebie i fasolki było jak najlepiej.
Aob zdaj się na lekarzy, niech zrobią tak aby dla Ciebie i fasolki było jak najlepiej.
reklama
aob66
Moderatorka
Mama czworki dziekuje bardzo :-* musze czekac ehhh..
Dziewczyny glupio mi jak tak czytam ile robicie, a ja nic.. nawet jakbym byla w domu tez tak duzo bym nie robila...:-)
Dorota z jednej strony zazdroszcze przeprowadzi, ale z drugiej nie, bo to tyle roboty i jeszcze z dziecmi przy tym masakra..
Dziewczyny glupio mi jak tak czytam ile robicie, a ja nic.. nawet jakbym byla w domu tez tak duzo bym nie robila...:-)
Dorota z jednej strony zazdroszcze przeprowadzi, ale z drugiej nie, bo to tyle roboty i jeszcze z dziecmi przy tym masakra..