reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dorota a jak poważna rozmowa z m na temat domu i tego co Ci się nie podoba przebiegła? :-)
Bo u mnie ogólnie burza na morzu i nie rozmawiamy :-)
Em ka powodzenia na wizycie :-)
Mama czwórki wysokiej bety życzę :-) i daj znać jak tam biszkopt wyszedł. Mi zawsze wychodzi. Na to daję owoce i galaretkę.Pycha :-)
Aob trzymam kciuki za wyjście do domku, bo to by znaczyło,że wszystko dobrze:-) Jak nie dziś to może jutro :-) o Tobie przynajmniej nie zapomnieli:-) ja jak w pierwszej ciąży leżałam w szpitalu przez opuchnięte nogi na badaniach to o mnie zapomnieli i tak bym sobie leżała pewnie i do porodu :-) niebywałe, ale niestety prawdziwe :-)

reklama
Dzisiaj jakoś mdłości dostałam,więc zaraz zrobię sobie cieplej herbatki i jeszcze się położę :-) Nie chce mi się, ale muszę bo nikt tego za mnie niestety nie zrobi :-) Ehh.Moze kiedyś jak córcia dorośnie :-)

Aob ja niestety albo stety robię to wszystko, bo jestem trochę nawiedzona :-) w tych sklepowych produktach to często widzę takie rzeczy,że włosy mi dęba stają. Sama chemia. Oczywiście nie da się jej uniknąć, ale jeżeli mogę jeszcze mieć na coś wpływ to dlaczego nie :-)
Dlatego wyjście czasem ze mną do sklepu spożywczego jest gorsze niż do obuwniczego :-) bo czytam etykietki przed włożeniem do koszyka

Kurcze coś dzisiaj nie tak chyba :-) Mdłości zgaga, ból podbrzusza o wzdeciach juz nie wspomnę :p no tak jak mam plan na dziś to gorszy dzień się trafia :-)

Cześć dziewczyny!

Dorota - jak Twoja mama? odezwała się coś? Czy zobaczycie się dopiero na świętach?
Moja już zwariowała na punkcie malucha ;) powiedziałam też mojej babci najkochańszej - bardzo wzruszona i przeszczęśliwa.

Aob - trzymamy kciuki za wyjście do domku!

Ja mam dylemat czy dawać dzieciaki do przedszkola, ale chyba na parę godzin chyba dam to spokojnie ogarnę ciasta na święta i może uda się jeszcze chwile odpocząć.
Wczoraj położyłam się o 20:30 i zasnęłam.. noc bez przerw do rana! dawno tak długo nie spałam:)

Joasia ile ma Twoje dziecko?
Ja swoją w końcu oklamalam, że cycus jest chory i nie może. Bez protestu się nie obeszło. Poszliśmy na kompromis. Nie wolno pić ewentualnie dotknąć. A jak ciężko to w zamian ja tulilam i zasypiala :-)

reklama
Hejka :)

Ja tez cała nocka przespana nawet nie wiem kiedy to sie stało ze to maz wstaje do młodego nad ranem :)

Nie nie ja nie jestem z poznania kiedyś tam mieszkałam :)

Ok wstaje bo dzis długi dzień ... Jak dzis bedzie wszystki ok to robię rozeznanie potem w przedszkolu :) wlasnie zeby chociaż do 12 młodego oddawać i mieć czas ugotować odpocząć itd :)

Do góry