reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
z tego co wiem to pierwsze usg wcale nie jest za pozno, do lekarza ktory bedzi eprowadzil cala ciaze poszlam juz z kompletem badan i ze swiezo zrobionym usg powiedzial ze bede musiala kolejne zrobic jakos teraz ok 12 - 13 tyg i on raczej tak wlasnie kieruje na pierwsze usg, wiec......... jestes raczej w normie :)

reklama
Witam nowe dziewczyny!
Późno nas znalazlyście, ale mam nadzieję, że będziecie często zaglądać.

Hej dziewczyny, ja tu jestem początkująca i właśnie znalazłam listę przyszłych mam! Dopisuję się do Was. Mój termin to 1 kwietnia. Pozdrawiam!

Witajcie dziewczyny!

Dołączam i ja do grona szczęśliwych przyszłych mam!
Termin mam na 30 kwietnia!

I tylko czemu te całodobowe mdłości nie chcą przejść...

Joaśka

Witam nowiutkie dziewuszki.
Joasiu - mdłości przejdą Ci już niedługo. Ja mam je już sporadycznie, ale za to może dopaść Cię zgaga (nie po wszystkich pokarmach).
Wytrwałości.

Vera!
Napisz mi czy chcesz pozostać w naszym gronie. Jakoś nie chce mi się Ciebie wykreślać. Oczekuję jakiejś propozycji.

Ja cieszę się niczym nie zakłucaną ciążą... żadnych dolegliwości, no z wyjątkiem strasznych bóli głowy (ale to już miałam przed ciążą) no i nie ma co zażyć! Pozdrawiam, i życzę szybkiego przejścia nudności wszystkim, które je odczuwają

;)

Witam wszystkie kwietniowe mamusie!!!
                 Chciałabym do Was dołączyc.Ja mam termin na 26 kwietnia 2006.
                 serdecznie pozdrawiam :laugh:
To moja druga ciąza.mam piecioletniego synka,Samuela a teraz czekamy na Weronike!!!
Mam serdeczną prośbe czy mogłybyscie napisac jak wkleic te miarki naszych dzidziusiow-jestem kompletnie nie zorientowana jak sie do tego zabrac!Z gory dziekuje.

reklama
czesć dziewczyny!
ja także zostanę kwietniową mamausią najprawdopodobniej 10. pozdrawiam serdecznie. :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry