reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem z Warszawy tzn. tak od 5 lat ;) bo mieszkałam się w podlaskim.

reklama
O to możesz na wątku mamuś z mazowieckiego napisać gdzie chcesz rodzić i w ogóle takie tam :)

czesc
widze ze humorki dopisuja

witam nowe mamauski :)

pozdrawiam

Witam!
Dopisuję się do listy mamuś kwietniowych, bo mam termin na 12 kwietnia, ale marzę żęby zobaczyć moje maleństwo jeszcze w marcu :p Prawdopodobnie będzie dziewczynka, choć nie wiemy tego na 100 procent ,ale ja tak czuję od dawna i musi tak być, chociaż chłopczyk też mógłby być byle rzecz jasna zdrowy :)

Witaj Iza1 :) Dobrze, że jeszcze przed kwietniem zdążyłaś do nas dołączyć :) Masz teraz sporo do nadrobienia (jeśli chodzi o lekturę i zdawanie relacji z prezgotowań). A jak znosisz ciążę?

czesc IZA :-)

czyli nie wiesz jaką płeć bedzie miało Twoje dzieciątko ??

Hejka!!!
Co do płci to dwa razy na usg było powiedziane: nic nie widać między nóżkami :) Ostatnio byłam 1 marca i niestety lekarz był jakiś nie miły nie powiedział mi płci, nie wiem czy nie było widać czy po prostu mu się nie chciało sprawdzić. 13 marca znowu ide więc może mi powie ::) Wiem że czasem lekarze na 100 procent są pewni jaka płeć a potem przy porodzie jest niespodzianka. Ja jednak czuje ze to dziewczynka :)
Ciąże znosze dobrze, przez długi czas miałam codziennie straszną zgagę, ale juz mi to przeszło. Nawet o dziwo plecki mnie nie bolą :) i oby tak pozostało.
Postaram się nadrobić zaległości, zacznę od dziś :p

Witaj Iza wśród kwietniówek! Jak tylko będziesz wiedziała czy chcłopczyk czy dziewczynka napisz mi koniecznie na wątku "Lista bobasków: dziewczynka czy chłopczyk" - to od razu Cię dopiszę i zobaczymy czy dalej chłopcy górą...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry