reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a+t+?

ciekawa jestem jaka była przyczyna tak wczesnego porodu i co sie stało ze dzieckoi nie przezyło

VenuS trzymam za ciebie kciuki, nie bede Cie pocieszac bo to i tak nic nie da. Jesteśmy wszystkie z Tobą. Odezwij się jak najszybciej

reklama
Witam,
Chciałabym dopisać się do listy kwietniowych mamuś. 22 kwietnia ,,planuję'' ;) urodzić chłopczyka o imieniu Filip. Mam 23 lata i jestem studentką. Mieszkam w warszawie na ursynowie, ale nideługo przenosimy się na mokotów. Już nie mogę doczekać się przujścia na świat naszego synka, czekamy na niego z niecierpliwością.
poozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie i ich brzusie ;D
kamila

Milka, witaj wśród kwietniówek. Wybrałaś bardzo ładne imię. Ja też tak chciałam nazwać synka ale w końcu ma być Victoria. Zaglądaj do nas bo ostatnio tak cicho się tu zrobiło.

Witaj Milka
Fajnie, że do nas dołączyłaś :)

Witaj Milka. Moj dzieciaczek tez mial byc Filiipkiem, ale zostal Alicja ;)

milka82 witam ja tez jesli to bedzie chlopiec bedzie Filipkiem;) tez mam 23 lata i rodzic planuje okolo 18 kwietnia (termin na 30 ale chcialabym wszesniej o te dwa tyg):) pozdrawiam;):)
wklaj swoja foteczke;)

Niestety nie mam nowych zdjęć, ale jak coś będę miała to od razu wklejam. Aha...w środę idę na ostatnie USG 3D/4D więc pewnie wtedy wkleję zdjęcie niuni :)

Oj Milka82 to będziesz miała co oglądać na tym 3d/4d! I pewnie jakieś filmiki będą. Super :)
A skąd jesteś?

Milka witam Cię, jak pewnie zauważyłaś to dopisałam Ciebie i przyszłego synka na listę bobasków.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry