reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie!
Jestem z Krakowa mam 23 latka i noszę pod serduszkiem malutką osóbkę o prawdopodobnym imieniu Oliwia:) pradopodobnym bo lekarze stwierdzili że na 99% będzie to właśnie dziewczynka :) A jak się pomylą to będzie Maksiu. W moim cudownym stanie czuję się znakomicie i tylko 3 pierwsze miesiące były trudne za sprawą nudności... Teraz jest wszystko w porządku i nie mogę się doczekać końca jak już będę trzymała to maleństwo w ramionach, chociaż co ja wam bedę mówić same pewnie czujecie to samo...

reklama
Cholender, może to jednak będzie Maksio, nie mam nic do kobietek, bo sama mam już córeczkę Wiwi, ale tutaj babki zwyciężają!!!

Witaj Kala115! No proszę jeszcze nam się nasze babyboomowe grono mamuś powiększa! Super!

Kala widzę, że imię dla córeczki tekie samo jak ja - Oliwka strasznie mi się podoba.
Zapraszamy do wątku halo Kraków, pogadamy o szpitalach itp...

Czy ktoś wie, dlaczego Venus urodziła wcześniej? Nie mogę przestać o niej myśleć, strasznie mi przykro i nawet Miłoszek nie bardzo mnie pociesza.

NO właśnie, to musiało być coś poważnego, przecież mała była już w takim okresie, że powinna przeżyć.

reklama
Dzis na suwaczku u Venus jest 30w5d, wiec termin miala gdzies na 2 kwietnia, czyli w czasie swiat byl 25 tc. W sumie szanse przezycia sa, ale niewielkie :( Strasznie mi przykro i tez czesto o niej mysle. Moze jeszcze kiedys cos nam napisze jak bedzie Jej juz troszke lzej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry