reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ojej wiecie juz troche jestem na forum a zapomnialam sie dopisac-Mam na imie Anka mam 25 lat i mam termin miedzy 18-25 kwietnia lekarze niestety nie sa zgodni:)) To jest moja pierwsza ciaza wiec strasznie sie ciesze ze jest takie forum bo mam tyle pytan,a zawsze fajnie pogadac z kims kto przezywa to samo. ahhh od czerwca tego roku jestem mezatka...hi hi hi troche z mezem sie pospieszylismy bo w ciaze zaszlam 26 lipca, sadzilismy ze nie tak latwo zajsc w ciaze i planowalismy ze jak zaczniemy w lipcu to moze sie uda w pazdzierniku a tu taka niespodzianka i tak dzieki udanej impezie na moich imieninach dolaczylam do grona kwietnionych mam:)))

To tutaj tez dam znać, że wróciłam! Rany, rzeczywiście nas przybyło! To fajnie!
Rena2 ja tez jestem z łódzkiego. Skąd dokładnie jesteś, bo ja z Aleksandrowa. Może gdzes blisko?
Pozdrawiam!
P.S. Czy juz Wam mówiłam jak się cieszę, że jestem w domku?! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Irlandia jestem z Wielunia.
Ciesze się, że czujesz się lepiej i mogłaś wyjść ze szpitala, oby tak dalej.

Witam wszystkie "nowicjuszki" na naszym forum oraz wszystkie "stare" internautki.
Szczególnie witam Irlandie!!! Cieszę się, że jesteś w domku.
Mam trochę zaległości, dzisiaj troszke poczytam, ale przede wszystkim dopiszę nowe koleżanki.

czesc dziewczyny, jestem nowa na Waszym forum.
termin mam na 9 kwietnia, mam nadzieję ze moge sie dopisać :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry