reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej,dzieki za dodanie mnie do listy.pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie

reklama
witajcie, chcecie zebym cos napisala o sobie, no coz,nie wiem co:)
dlugo sie z mezem stralismy o malenstwo az w koncu sie udalo i ciesze sie ogromnie ze termin mam w kwietniu,moze maluszek urodzi sie na Wielkanoc (termin mam na 21.04 wiec po tym Swiecie) i bylby to super prezent.poza tym bedzie to wiosna, zacznie sie robic ciepluto i bedzie mozna chodzic na dluzsze spacerki z maluchem.
w tej chwili koncze powoli 15 tydzien,do lekarza ide 14 listopada.ostatnio swojego bobasa widzialam jak mial 2 cm.teraz chyba sporo urosl,ale jeszcze go nie czuje.pozdrawiam wszystkich

aska00 ja tez siedze w pracy hehe wlasnie net mi co chwile wywala i tak znikam i sie pojawiam;) slodko tak czytac o maluszkach;)mi wydaje sie ze czuje delikatny ruch w brzuniu ale to chyba za wysoko jak na dzidzie (no bo nad pepkiem!!! to chyba bulgotanie jalitek:)hehe
czekam czekam

czesc Dominiko, ja tez siedze w pracy, grzejniki cos dzis nie grzeja i siedze w kurtce bo zimmmmmmnnnoooooo.odezwe sie pozniej pa

u mnie koloryferki sie troche rozpedzily ale z rana tez nie bylo cieplo a ja uwielbiam ciepelko;) tylko na poczatku ciazy 1 -2 mies bylo mi strasznie duszno i chcialam zimy!!! ::) ::) jestem z wlkp i bede rodzila w Poznaniu moze tez w swieta...hehe ale pore na spacerki bedziemy mialy wspaniala wiosna wszytko rozkwita slonko raj poprostu;)

Dominiko jakoś nie mogę patrzeć na tą twoją ksywkę "czarownica",przecież Ty napewno jesteś piękną kobietą.

A co do wiosennych naszych pociech, to doszłam do wniosku, ze przez 5 kolejnych, ostatnich wiosen zamiast słuchać kumkania żab,i robic to i owo w ogródku to ja zakuwałam do sesji egzaminacyjnych, a teraz będę wychodziła z bobaskiem obserwować jak przyroda budzi się do życia!Już nie moge się doczekać!

no do brzydactw nie naleze hehe ale wszystko co chcialam wpisac czyli domi dominika... bylo zajete a ksywa czarownica tak idzie za mna od poczatku mojego "internetowania":):)jak troche bardziej obcykam to forum to wstawie fotke;)
teraz jem sobie pierniczki i pije herbatke z cytrynka a za godzinke koncze prace i ide do domku;)

Dominika, zazdroszczę Ci, ja do domciu pójdę dopiero za dwie godziny. Koszmarek.
Jest mi gorąco, siedzę przy otwartym oknie.
Martusia, ja też mam wizytę 14 listopada. Moje będzie miało ok. 25 cm. a Twoje jakieś 6-7 cm. mniej - chyba, że to mały king-kong to będzie miał tyle co mój kosmita.

hej wszystkim od rana,jak wasze nastroje?ja sie ciesze ze jest piatek.ostatnio w nocy bardzo kluje mnie w podbrzuszu z lewej strony,czy wy tez tak macie?

reklama
Nie, ostatnie noce spokojnie przesypiam, jeżeli nie wliczę w to wstawanie do WC i przykrywania Wiwi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry