reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj MartoP!Razem z maluszkiem ściskamy Was!

Madziu25 ale Wam sie udalo z tymi kwietniowymi urodzinkami:) Same zodiakalne baranki:)
Zawsze dziwiłam się, ze ludzie mający w tym samym miesiącu urodzinki się potrafią odnaleźć dopuki nie spotkałam mojego małżonka. Oboje jesteśmy z marca (On 15 ja 27)i jak nasza dzidźka się pospieszy to kto wie czy nie dołączy do nas. A w marcu mamy już tyle urodzinowych imprez rodzinnych -bankructwo!Równie obfity miesiąc w urodzinki to sierpień-oj joj,joj!

Ostatnio postanowiliśmy z męzem wyprawić razem urodziny, bo to tylko 2 tyg róznicy a poza tym moje przypadły w święta Wielkanocne, ale już mi sie odwidziało, będą 2 skromniejsze przyjęcia, bo i tak i tak na 15 musiałam się przygotować, bo przyszli teście. Teraz to mi wszystko jedno, ale wtedy to miałam mało czasu, bo sesja, pisanie pracy dyplomowej, normalnie kongo.

Buziaczki!

reklama
Witaj nowa mamusiu, dlaczego"czarownica"?, jak my mamy do Ciebie się zwracać?

hej nowa mamusia mam na imie dominika:):) jestem poczatkujaca w tym forum i niebardzo wiem o co tu biega;) hehe moj brzuszek rosnie najfajniejszy jest wieczoram;)

No Dominika to już inaczej:)
Poczytaj sobie troche, to zobaczysz, ze piszemy praktycznie o wszystkim, o naszych radościach i smutkach, obawach i innych rzeczach. Pisz dużo, masz małe zaległości, a my chętnie Cię "wysłuchamy", pomożemy, wesprzemy i doradzimy:)
Pozdrowionka i uściski dla malucha!

oj super:)fajnie bo czesto brakuje mi jakiejs osoby z ktora moglabym pogadac, ktora jest w stanie mnie do konca zrozumiec;) to moja piewrsza ciaza i radosc mnie rozpiera ale obawy tez miewam;):)
bede jutro na forum mam nadzje ze pogadamy sobie o naszych maluszkach;)
caluje twpoje malenstwo ;)

Witaj Czarownico Dominiko!!!
Dziewczyny mają rację, masz troszkę zaległości, musisz je koniecznie nadrobić, a więc napisz coś o sobie.
Zaraz dopiszę Cię do naszej listy. Nie wiem czy wiesz, ale istnieje prawdopodobieństwo, że kochanie możesz być majowa, tak jak ja mogę być marcowa. Ale zostań z nami i duuuuuuużo pisz!!!!!!!!

hehe po raz pierwszy nosze maluszka pod serduszkiem i nigdy nic tak wspanailego mnie ejszcze nie spotkalo;)czuje sie dobrze od samego poczatku a co z terminem to na pierwszej wizycie wg okresy lekarz powiedzial mi ta date ale pewnie zmieni sie ona jeszcze nie raz (ostatni okres mialam 23 lipca a do zaplodnienia doszlo 1 pierwszym tyg sierpnia) zobaczymy jak to bedzie;)
narazie nie czuje laskotania w brzuchu ale mam nadzieje ze niedugo moje malenstwo zapuka do mnie
calu Domi

reklama
Dominisiu!
Pierwsze ruchy możesz poczuć dość późno, ale później to będziesz już prosić dzidzię, żeby poszło sobie wreszcie spać. Mój mały kosmita narazie wierci się, kopie, bulgocze (Wiwi nazywa dzidzię bulgotkiem), ale wiem, że jeszcze z dwa miesiące i maleństwo odkryje, że można wsadzić paluszki mamie między żebra, a to już nie należy do przyjemności. To nic, jakoś to wytrzymam, chyba, że nie będzie takie pomysłowe jak starsza siostrzyczka (Wiwi teraz tak na siebie mówi).
Napisz czy siedzisz w domu czy też pracujesz.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry