reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja chcialabym dzis, ewentualnie jutro, widze, ze wolne ;)
choc bardziej prawdopodobny bedzie lipiec i to pewnie polowa znajac moje szczescie :/.

Catsun, a moze zmierz sobie cisnienie?

Znając prawidłowości rządzące światem, te, które rodzą sn, wypakują się jednego dnia grupowo - bo burza, pełnia, albo jeszcze jakiś inny kataklizm:-D I nici z list i kolejek.

Michalina mnie też już trzy razy dopadło swędzenie na budzi z szyja i dłoniach. Dermatolog bez oglądania przepisał raz steryd na alergie raz na grzyby. Zmienilam proszek i krem, ale wystarczyła chwila na sloncu. W każdym razie u mnie to alergia, choć wcześniej nie miałam. Pomaga krem z ivostinu a jak nie daje rady to steryd od derm 1 raz. Przechodzi po tygodniu.

mnie też tam wstępnie na 3 dopisać prosze do listy!

Ola śpi, padła szybko, wymęczyła się na dworze... deszcz leje znów, ale przynajmniej się schłodziło i jest czym oddychać.

Oj rozbawiłyście mnie na amen :-D

S.Michalina ja tak skromnie celuje w 14.07. :-p najpóźniej 21.07., ale mam ostre przeczucie, że ja to będę miała sierpniątko :D

I huh... mamy łóżeczko... w końcu. Trzeba skręcić powycierać i kupić materacyk. Po ustawieniu łóżeczka będziemy sprawdzać czy łóżko wejdzie i kaj wanienkę (cebuszkę czy jak to się zwie) postawić. I komoda się przywiozła. Normalnie, ale jestem zadowolona. Jak wszystko ogarniemy, zapewne wstawię wam fotkę w odpowiednim wątku.
Ojciec mi przywiózł komodę od siostry ze Śląska, więc w podzięce zaliczyliśmy z nimi Pizza Hut, mniam mniam :cool2: I zapowiedzieli się (ojciec z żoną) na odwiedziny młodej, ale grzecznie stwierdzili, że najszybciej we wrześniu na przyjadą w jakąś sb albo nd.

Normalnie skończę prać, poprasuję i mogę rodzić. No dobra, jeszcze zaliczę chrzciny w przyszłym tygodniu :-p

Oj i duszno dziś było fest.
Castun może to pogoda Cię tak wymęczyła.

reklama
Do góry