reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Haust ale jak Jagódka zacznie 30 to będzie musiała skończyć 2.
Wymęczy nam się.
A tego byśmy nie chciały :-p

Mogę zabrać jej 30 lub 2 :-D

reklama
Mnie wcisnijcie gdziekolwiek byle nie później jak 4-tego.
Wszystko dziś było super a nagle jakiś głupi humor mnie zlapal. Chciałabym wziąć torbę i choćby juz wyjść do szpitala.

Nie no jak już zacznie 30, to w ten sam dzień skończy - innej opcji nie bierzemy pod uwagę :-D

No albo doobra - podzielę się tym 01.07 :-p

Hehe dobre te zapisy :)
Elifit przesuncie na wcześniejszy termin bo woli rodzic sn niz planowane cc.

Ten brokat jest naprawde dobrym pomysłem. Ja golilam sie po odejściu wod, przy skurczach co 2 min (ale krótkich, do wytrzymania).
Dopiero po porodzie zobaczyłam co za wzorki nawyczynialam :)

to ja moze zarezerwuje 4 .07.2014 bo w srode jade na kontrolne ktg i badanie do szpitala a 3 mam termin i byc moze ze szpitala mnie nie wypuszcza 2 a to juz 40 tygodni
:-)a chcialabym juz tulic malutka ciekawa jestem ile wazy bo ostatnio nie spytalam

Ja po palcu elektryczną i lusterkiem kontrolę robiłam.. cudów tu nie będzie.. Przy jednorazówce polała by się krew:sorry2: W ogóle ja tu jadę golarką, a Młody mi się pod nią rusza, idiotyczne uczucie:confused:
W ogóle się wkurzyłam, bo ja tu po kąpieli w piżamie siedzę, a wpada mój brat z przyszła bratową i moimi rodzicami - prosić na ślub.. Jakby nie mogli już tych dwóch tygodni poczekać. Więc przyjęłam ich w koszulce i puchatych skarpetach..:dry:

Jutro Wam wyklaruję kiedy rodzę:-D

Hehe żadnego przesuwania :-p Też chcę sn, ale tylko dziś i jutro zostaje, a na poród się nie zanosi nic a nic, więc pozostaje mi ta cesarka 1 lipca. No chyba, że Elifit chcesz 1.07. po południu to ok - będzie wolne :-)

Ja spokojnie mogę się zapisać na 14.07. podoba mi się ta data, poza tym chciałabym się gdzieś jeszcze z M wybrać sam na sam - taki ostatni wypad we dwoje. A teraz czasu nie mamy. A ten 14 jest całkiem realny bo na 12.07. mam wizytę, to może doktorek coś nawydziwia :-p

Ja i wczoraj i dzisiaj miałam taki dzień, że kompletnie opadłam z sił. Dojście do ubikacji i powrót i mi słabo. Spałam w ciągu dnia znowu, jak zabita. Nic twórczego.

Piję to wapno ale nic nie daje, dalej wszystko mnie swędzi :baffled: Może proszek muszę zmienić... Ale tego samego używam od bardzo dawna i teraz nagle zacząłby uczulać? Może miksturę zmienili... Brakuje mi już pomysłów a cała podrapana jestem. Powinnam łapki niedrapki nosić.

Muszę jakiś film na wieczór znaleźć.

A i hit dzisiejszego dnia! Próbowałam wybrać ciuszki, które M. zabierze do szpitala na wypis. I uświadomiłam sobie, że najpierw ja będę stała przed szafą i mówiła "Kochanie, nie mam w co się ubrać" a później będę stać przed komodą narzekając "Kochanie, nie mamy w co ubrać małej"...

reklama
Do góry