reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Mika to sie miniemy w szpitalu, bo mnie pewnie 7 wypuszcza :) chyba ze coś sie przesunie u którejś z nas

Ależ duchota u nas, na starówkę nie pojechaliśmy , bo chmura szła, poszliśmy na osiedlowe place, słońce prazylo ze hej, teraz lezymy na balkonie....

reklama
Ej ej ja też chcę już niedługo rodzić do tygodnia np... Czy za półtora:/ Bo później nie urodzę tak dużego malucha.. :( Ostatnio z tydzień temu prawie 3 kg to w 38 tygodniu będzie miał z 3,5.. Sami widzicie do 40 nie mogę chodzić:p Ehh boję się tego wszystkiego:(

Mika- Gratuluję terminu:) Już wiesz na czym stoisz:)

Doti- Akurat wiztę mam 8.07 to po wizycie mogę rodzić.. Idealnie.. :D :*:-D

Tu człowiek chce rodzić a tu strach ogarnia mnie jak się zacznie..

Mam pytanie: Ostatnio pieką mnie sutki i są suche mimo że ciągle smaruję.. Znacie jakiś powód? Czasami bez powodu mi sterczą jednocześnie piekąc... :/

Ostatnia edycja:
:-D Kopacz jak nie urodzę do 2, to 3 mnie wypiszą, także plan jest taki, że do 2 się wypakuję;-) Uffff.. pozbyłam się włosów, masakra, zmęczyłam się strasznie, a i tak jakieś niedoróbki są:zawstydzona/y: Ale mówi się trudno

reklama
Doti Jagódkę przesuń na 30. 1 lipca dla mnie zarezerwowany, później to już nie chcę ;-)

ech golidło trzeba zrobić - też obawiam się efektu, no ale brokat dobry na wszystko :-D

Do góry