agulam
Fanka BB :)
POla az sie wierzyc neic chce ze cie nie przyjeli,ehhhhh
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
czesc dziewczyny
dzieki za kciuki i pamiec,na razie wszystko ok ,oby tam zostało,nocka kiepska o 3 jescze nie spałam,straszna meczarnia jak nie mozna zasnac
piekna pogoda dzis,pranko prawie suche
miłego dnia
na mnie tezto lezenie po cc 24h masakraA ten pobyt po porodzie jakoś depresyjnie na mnie działał. 2 wcześniejsze pobyty wspominam w miarę ok.Nie wiem dlaczego.Może hormony?
powodzenia na wizycie i oby wyniki Oli byly okJadę zaraz do.gina na wizytę, już byłam rano z Ola na.pobraniu krwi. W sobotę wieczorem zaczęła kulec, nic ją nie boli, tylko na palcach stanąć nie.mogła, wczoraj poszliśmy do pediatry i co? Cudowne ozdrowienie, biegała jak.szalona....ale mamy zrobić wyniki i crp żeby sprawdzić, czy nic tam nie dzieje się..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
czesc dziewczyny
dzieki za kciuki i pamiec,na razie wszystko ok ,oby tam zostało,nocka kiepska o 3 jescze nie spałam,straszna meczarnia jak nie mozna zasnac
piekna pogoda dzis,pranko prawie suche
miłego dnia