Hej
nadrobilam kilka wczesniejsczych stron
mika w moim przypadku tak jest z ciucholandami,a jak jeszcze sie wychaczy cos fajnego to juz sie jest uradowanym

Jak jade do PL to pierwsze co kuzynka mnie wyciaga na ,,lumpki,, ona to juz weteranka

zawsze wychaczy cos super,teraz
przywiozlam dwie reklamowki za jedyne 50 zl a ciuszki przepiekne.
No i super ze corcia sie dostala.
Moja jak ma wracac do domu to jest ,,ryk,, dlatego czasem puszczam ją jeszcze po poludniu bo jest darmowe wtedy,ale
tylko dla dzieci ktore sa o 12 odbierane, bez sesnu troche
agulam trzymam &&&&&&&&&&&&&&
kropka te sniadanie szpitalne to jakas zenada. Tu w DE na sniadanie i kolacje bufet,a na obiad dwie wersje do wyboru,
bez porownania. Zreszta co tu duzo mowic o polskich standardach szpitalnych i nie tylko.
pola &&&&&&&&&&& za wizyte
Dzwonila do mnie babka ze szpitala, jutrzejsze usg dooplera przesuniete na wczesniejsza godzine co mnie cieszy bo o 10 mam wizyte
u mojego gina i nie bede musiala dwa razy przyjezdzac.
Zapomnialam wam napisac ze moj szef zglosil upadlosc, i teraz sie zastanawiam czy specjalnie nie kazal mi brac od lekarza
zakazu pracy na moja korzysc.(Bo musial juz wczesniej miec takie plany).
Zamiast 80% wyplaty mam 100%, ,Placi mi teraz urzad pracy i co najwazniejsze na czas a nie z 1,5 miesiecznym opoznieniem.
Chociaz tyle dobrego i zastanawiac sie nie trzeba kiedy wyplata wplynie.
Tylko minus taki ze nie wiem czy bede miala gdzie pozniej wrocic.
Niby ma to jego syn na nowo otworzyc z czystym kontem i bez dlugow,wiec moze jednak nie zostane na lodzie z praca za 2 lata.
Zmykam wieszac pranie,ogarnac troche i dokonczyc moja szydelkowa prace,zostal mi jeden bucik i komplecik myszki minnie dla Lilki
bedzie gotowy