reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej

Jakiś mam ból w pachwinie od wewnętrznej, ciężko mi sie chodzi, ale powinno sie rozchodzić... Wczoraj wieczorem zlapaly mnie skurcze przez około pół godz co chwilę, jeszcze żołądek bolał przy okazji, więc w ogóle czułam sie świetnie....przeszło po nospach, apapie i lezeniu.

Agulam kciuki za usg i ktg

Zastanawiamy sie czy jechać w te góry... Nadają dwa dni ładnej pogody i dwa dni zimno... Ja nie mam co założyć na zimno... Poza tym dzieciaki będą sie nudzić jak będzie padać... I wydawać tyle kasy żeby siedzieć w pokoju, to za darmo też mogę sobie posiedzieć....

reklama
Małgorzatkar oszczedzaj sie! Dobrze ze ci te skurcze przechodzą po lekach bo moje niestety jak sie zaczną to biorę laki kilka dni i dopiero jest poprawa;/ W piątek bylam w sklepie naprawde blisko i juz sie zaczelo;/ Dzis niestety musze jechac do banku i ZUSu mam nadzieje ze to mi nie zaszkodzi;/ ja juz chyba powinnam tylko w domu siedziec;/

[SUB][/SUB]Czesc dziewczyny!

Ja ciazowo czuje sie dobrze i samopoczucie ogolnie tez mam dobre, ALE kaszel to sie chyba nigdy nie skonczy...

Biore sinupret, ale po nim sie nasila i chyba jak uznam, ze juz mi wszystko splynelo to przestane go brac. Czytalam w necie, ze on dziala wykrztusnie, a po co mi dzialanie wykrztusne, jak mnie tak dusi, ze nie moge zlapac oddechu??

Agulam - trzymam kciuki
Malgorzatka -z tymi gorami nie poradze. Z jednej strony bym pojechala, ale z drugiej gdybym miala zliczac skurcze i obawiac sie co zrobie jak nadejda to by mi sie wakacji odechcialo ;) poza tym mnie by wytelepalo w aucie napewno :(
Szamaragd - co za niespodzianka :) ciesze sie, ze wszystko ok
Ewa - pewnie jak pooszczedzasz sie kilka dni, dolegliwosci ustana...

Ostatnia edycja:
akurat podróży sie nie obawiam, mielibyśmy wyjechać w nocy, koło 4 rano, więc pusto jeszcze na drogach, samochód wygodny, fotele regulowane na kilka sposobów, więc luzik, gorzej ta pogoda...

Szmaragd witaj!

Witam :-)

Agulam trzymam kciuki &&&

Małgorzatka ja bym pewnie odpuściła, bo też różnie się czuję, a i jechać gdzieś daleko i później w pokoju siedzieć też by mi się nie uśmiechało. Z drugiej strony mogłaby być fajna odskocznia od codzienności. Tak więc nie doradzę nic konkretnego :-)

U nas wczoraj niezaplanowane malowanko było. Mati na jasnej ścianie w jadalni rysował granatową kredką drogę dla biedronek, no i mama wzięła się za szorowanie - efekt masakryczny ;-) Namówiłam męża żebyśmy sami kolor wymieszali, bo dużo białej farby nam zostało. No i się zaczęło - najpierw wyszedł "świński róż", później szaro-bury, aż w końcu stanęliśmy na jakimś hmmmm lawendowym... No i wymalowaliśmy całą jadalnię (poza 1 ścianą jagodową) i kuchnię :tak: Nawet mi się podoba i przynajmniej jest odświeżone :tak:

Pięknie dziś i aż wierzyć się nie chce, że od jutra deszcze.... Oby się nie sprawdziło :blink:

Witajcie :) Agulam kciuki trzymam... Ewa i Malgosia oszczedzajcie sie... Moze w gorkach jakis fajny basenik lub inne atrakcje? Makota... co do kaszlu wspolczuje, ale to jest tak, ze jak nie zejdzie Ci wsio z gory to wiecznie bedzie powracalo na uszy i nie tylko.... Jezeli w nocy Cie kaszel meczy to moga dac cos wyciszajacego a do 17 wykrztusne.... jak u dzieci... Proponuje jednak wybrac sinupret do konca.... chyba ze z alergologiem ustalisz inaczej....
I oczywiscie SZMARAGD witaj! Dobrze wiedziec, ze u Was wporzadku ;)

Malgozrtaka nie dziwie sie ze masz dylemat,bo rzeczywiscie kiepska pogode zapowiadaja:baffled:szkoda.ja tez bym miała problem z ubraniem na deszcz,ale moze jak pisze Gosia jakies baseny ,bajkolandy dla Oli,zawsze cos innego.
jesli chodzi o mnie to ja bym juz sie nei nadawała na takei podroze,moja kolezanka w tamtym roku miesiac przed terminem pojechała nad morze(ok 500 km) ,ja juz bym nie pojechała mimo wszytsko

szmaragd witaj i zagladaj czasami:)

zmykam pod prysznic bo T przyjdzie i przy bb mnie zastanie:rofl2:

Gosia - bo z tym kaszlem to trudno wyczuc. Jest milion opcji... Jak nie bylam w ciazy i mialam kaszel, a zdarzalo sie to bardzo rzadko, bralam jakis syrop ,ktory podobno dziala na suchy i na mokry, nasilalo mi sie, odstawialam i przechodzilo. Teraz w aptece i u internisty polecono mi stodal, ktory dziala jak placebo i prawoslazowy, ktory tez wzmaga kaszel. Pojde do alergologa, bo mam mozliwosc wizyty w przyslzym tygodniu, ale pewnie uslysze, ze jezeli nigdy nie miala pani alergii i jest pani w ciazy to ja tu nic nie poradze :)

kupilabym tego sinusa, ale drogie to, a ja nie wiem czy nie bede bala sie tego uzywac

reklama
Do góry