reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Hej, ja was nie nadrobię bo byłam bez netu kilka dni. U mnie same nieszczęścia. Muszę się wyprowadzić z mieszkania które wynajmuję i dziś się przenieść. Dopiero wieczorem się dowiem, czy mogę sie do porodu zatrzymać u znajomego, ma mały domek , jednopokojowy, który stoi pusty pod Warszawą. Pojadę obejrzeć i znów pakowanie. Po porodzie przeniosę się do mamy, ale ona nie ma warunków na razie, więc póki mogę pomieszkam jeszcze gdzie indziej, to tylko 3 miesiące.
To już 3 przeprowadzka w tej ciąży. Mam nadzieję, że już jak mała się urodzi, to w końcu gdzieś osiądziemy na stałe.

pozdrawiam was wszystkie ciepło

Witam się i ja:)

Małgorzatkar ja też chyba odpuściłabym ten wyciąg:/ Maj to już bardzo zaawansowana ciąża więc może nie warto ryzykować.
Szmaragd wspólczuję bardzo tych przeprowadzek :/ no ale myślę, że w końcu musi zacząć się ukłądać:) Przecież nie może być cały czas pod górkę :)
Chorowitkom i dużym i małym dużo zdówka życzę :)

Ja już po porządkach więc teraz zajmuje się sobą :D Widze, lekkie słoneczko za oknem więc może jakis mały spacerek :):) Muszę jeszcze do rodziców zadzwonić na skype to mi przeleci min 1,5 godz hehe moja mama straszna gaduła :D
Potem jakis obiadek może, chociaż zostało mi spaghetti z wczoraj :D:D
Miłej sobótki :):)

Szmaragd - dobrze, że masz się gdzie zatrzymać. przeprowadzki faktycznie męczące, ale jak mus to mus. mam nadzieję, że zniesiesz to bez większych problemów :tak:

Kaszel mam suchy. Nie mam jakis czestych napadow, ale mnie meczy, bo co jakis czas musze odkaszlnac. Prawoslazowego mi nie dala i polecila wizyte u lekarza a do poniedzialku daleko...

Ostatnia edycja:
A ja bylam na warsztatach "mama wie" i nawet ciekawe rzeczy byly :) dostalam jakies probki no i na koniec wygralam proszek do prania jelp 4,5kg ;) fajnie ;) a do tego kazdy dostal tez kupon ktory w sklepie wymienia na butelke 150mml TT :) akurat tej firmy ccialam kupic i jal odbiore to kolejna rzecz z listy mniej :p

Szmarage współczuję przeprowadzki, mam nadzieję ze niedługo dla ciebie wyjdzie słońce i będziesz miała już z górki.

Kopacz gratuluję owocnych warsztatów

My już w domku, odpoczelam u mamy trochę, Ola sie wybawila na świeżym powietrzu. Tylko sie wscieklam, bo ubrudzilam kurtkę tą co dwa tyg temu kupiłam w happymum i wrzucilam ja do pralki ( zwykła kurtka na zwykłej podszewce, taka z typu co zawsze sama piore ) i....rozeszła sie na szwach! Jutro jadę reklamować...nie mam paragonu, ale mam potwierdzenie zapłaty kartą, ale mam mieszane uczucia ze mi ja wymienia.... kurde, wszystkie inne rzeczy z tego sklepu świetnie mi sie noszą, a tu taki zonk

reklama
Kopacz - swietna niespodzianka :)
Malgorzatka - na samo potwierdzenie platnosci karta nic nie zalatwisz :( musisz miec paragon, ale oczywiscie zaryzykuj. Spawdz tez jaki byl przepis prania na metce, bo pewnie o to sie przyczepia. Na moim plaszczyku jest napisane aby prac chemicznie.

Niedlugo zamieszkam na tym forum. Z wszystkim jestem na biezaco, bo jestem zdechlakiem i siedze w domu wiecznie cierpiac na bezsennosc. Poza tym u mnie nigdy nie ma az takiej cieplutkiej pogody jak w centrum czy na poludniu Polski i nie mam co sie chwalic spacerkami, ale mam nadzieje, ze niedlugo sie to zmieni :)

Slonecznej niedzieli !

Do góry